logo
Imprimir
17-02-2020 | 14:32hs
•LA GARROTXA

Sant Joan aposta per les energies renovables en favor de la reducció de la despesa elèctrica

també s'ha presentat un projecte per a la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques per a consum propi a la teulada del Club Esportiu Santjoanenc

La Diputació de Girona ha obert una línia de subvencions per a l'ús d'energies renovables que fomentin l'estalvi energètic. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha presentat dos projectes.

El primer fa referència a la instal·lació d'una caldera de biomassa que escalfarà els edificis de l'escola Castanyer i la llar d'Infants El Niu. La idea és que la caldera s'ubiqui al parc i s'annexi a la barbacoa existent.

D'altra banda, també s'ha presentat un projecte per a la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques per a consum propi a la teulada del Club Esportiu Santjoanenc. En aquest cas, les subvencions per aquest tipus de plaques són de caràcter anual i la idea és anar-s'hi acollin cada any.
Ara s'han presentat les sol·licituds per aquestes dues actuacions que es resoldran en els propers mesos.

D'aquesta manera l'ajuntament del municipi aposta per reduir la despesa en consum elèctric en favor de les energies renovables.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/125874_-antjoanapo-taperle-energie-renovable-enfavordelareducciodelade-pe-aelectrica-1.htm