logo
Imprimir
07-02-2020 | 14:23hs
•LA GARROTXA

Els Mossos d'Esquadra enxampen tres homes després de violentar un bar a Argelaguer

Quan els agents van arribar al lloc un testimoni dels fets els va explicar que tres joves havien entrat a l'establiment i havien fugit amb un turisme

Els Mossos d'Esquadra de la Comissaria d'Olot van detenir, el dia 5 de febrer, a la població de Santa Pau, dos homes de 18 anys, de nacionalitat marroquina i espanyola, amb domicilis a Olot i Santa Pau, i un menor d'edat, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a interior d'establiment.

Quan els agents van arribar al lloc un testimoni dels fets els va explicar que tres joves havien entrat a l'establiment i havien fugit amb un turisme.

Amb la descripció facilitada diverses patrulles van fer recerca dels lladres i van efectuar diversos punts de controls.

En un dels controls situats a la població de Santa Pau els mossos van veure circular un turisme a gran velocitat en direcció a Olot. Els agents el van interceptar, aturar i en van identificar els tres ocupants.

En l'escorcoll del cotxe els policies van localitzar, en un folre de roba situat sota els seients posteriors, uns 190 euros i un full d'anotacions de l'establiment.

Fetes les comprovacions pertinents, el local havia estat violentat utilitzant una tapa d'embornal contra el vidre de la porta d'entrada. Un cop dins els lladres van sostreure la caixa registradora amb diners al seu interior i una nota de l'establiment .

Els detinguts, a qui els consten antecedents policials, van passar el dia 6 de febrer a disposició de jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/125150_el-mo-o-de-quadraenxampentre-home-de-pre-deviolentarunbaraargelaguer-1.htm