logo
Imprimir
05-02-2020 | 10:26hs
•+ NOTíCIES

Artistes del Festival del Circ de Girona actuaran gratuïtament dissabte a l'Espai Gironès

Serà el proper dissabte 8 de febrer i hi haurà dues funcions, una a les 12h i l'altra a les 18h

L'Espai Gironès continua apostant per acostar el circ de gran qualitat als seus visitants. Per aquest motiu el Centre Comercial acollirà el proper dissabte 8 de febrer diverses actuacions d'artistes del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or de Girona. Serà un espectacle únic i gratuït del Festival Internacional del Circ de Girona, un esdeveniment d'èxit mundial, que es durà a terme a la Plaça del Foc de l'Espai en dues funcions: una a les 12h i l'altra a les 18h.

Els artistes que dissabte es podran veure a l'Espai Gironès són: Wesley Williams d'Estat Units amb el seu monocicle; Luis Gerard Cuevas de Mèxic i Vitalii Ostroverkhov d'Ucraïna, que oferiran actuacions de malabars; Argendande Girls d'Argentina, amb un espectacle de malambo i Duo Dávida de Cuba que oferiran acrobàcies sobre rola rola. També hi actuarà la còmica russa Oksana Awkward, una de les pallasses amb més talent segons els responsables del Festival.

El Festival Internacional del Circ Elefant d'Or , que enguany arriba a la 9a edició, se celebrarà a Girona del 13 al 18 de febrer .

És el segon any que l'Espai Gironès col·labora amb el Festival Internacional del Circ Elefant d'Or de Girona, que és l'únic que hi ha a Catalunya i a l'Estat i un dels cinc més importants del món. El Centre Comercial destaca la contribució d'aquest Festival a la cultura gironina. Les actuacions de l'any passat van aplegar centenars d'assistents.

L'Espai Gironès porta a terme un gran nombre d'accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la seva confiança. I la col·laboració amb el Festival Internacional del Circ s'emmarca en aquesta filosofia.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/124901_arti-te-delfe-tivaldelcircdegironaactuarangratuitamentdi-abteale-paigirone--2.htm