logo
Imprimir
05-02-2020 | 09:45hs
•LA SELVA

Riudellots de la Selva a la Mobile Week Catalunya

La Mobile Week, impulsada per Mobile World Capital Barcelona (MWCapital), va néixer fa quatre anys a Barcelona amb l'objectiu de posar a l'abast dels ciutadans i ciutadanes un espai de participació i reflexió sobre la tecnologia

Sota el lema "Tecnologia per a la ciutadania", aquest dilluns s'ha presentat oficialment la quarta edició de la Mobile Week, on Riudellots de la Selva és una de les seus on s'organitzaran activitats i tallers.

Impulsada conjuntament amb el Govern de la Generalitat de Catalunya, enguany la Mobile Week passa de les 5 seus de l'any passat a les 15 localitzacions. L'objectiu és estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital, amb activitats que es durant a terme del 6 al 29 de febrer.

A Riudellots de la Selva s'ha organitzat una jornada prevista pel dia 19 de febrer.

Podeu consultar la programació aquí. https://mweek.com/catalunya/

La Mobile Week, impulsada per Mobile World Capital Barcelona (MWCapital), va néixer fa quatre anys a Barcelona amb l'objectiu de posar a l'abast dels ciutadans i ciutadanes un espai de participació i reflexió sobre la tecnologia.

L'acte de presentació ha tingut lloc a Barcelona on hi han assistit l'alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura i el regidor de Noves Tecnologies i Dinamització Econòmica Xevi López.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/124887_riudellot-dela-elvaalamobileweekcatalunya-2.htm