logo
Imprimir
04-02-2020 | 19:37hs
•LA GARROTXA

Obertes les inscripcions per a la 3a Cursa de la Dona a Sant Joan les Fonts

Tindrà lloc el proper diumenge 29 de març de 2020 a partir de les 10h, amb sortida i arribada al Prat de les Coromines

Ja estan obertes les inscripcions per a la 3a Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts, que tindrà lloc el proper diumenge 29 de març de 2020 a partir de les 10h, amb sortida i arribada al Prat de les Coromines i organitzada amb la col·laboració de veïns de Sant Joan les Fonts, Els Colats, L'ONG local Nzuri Daima i l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

Un total de 6km de recorregut, sense desnivell, que es pot fer corrent, caminant, amb cadira de rodes i cotxets.

Es tracta d'una cursa solidària i no competitiva que aquest any té la peculiaritat, com altres curses de la dona, de destinar íntegrament el 100% dels beneficis a projectes contra la violència de gènere i en concret contra la violència radical exercida sobre dones i nenes, a través de l'ONG local Nzuri Daima.

Des de l'organització conviden a participar en aquesta cursa a tothom, perquè educar en la igualtat és cosa de tots.

Tothom pot participar
El recorregut passa per paratges on predominen el verd i els camins de terra, i per tant no serà exclusivament urbà
És una marxa totalment inclusiva, que permet la participació de tots els nivells, un recorregut per a les persones amb mobilitat reduïda, i oferint un servei d'acompanyament a les persones amb cadira de rodes que ho necessitin.

El preu de la inscripció és de 10€ per persona i inclou samarreta Women Revolution, bossa del corredor i esmorzar, a més de les activitats lúdiques de final de cursa, i 4€ per als infants de 0 a 3 anys i que inclou un pitet solidari exclusiu de la cursa.

A partir del 22 de març es tancaran les inscripcions online. El mateix dia de la cursa diumenge 29 de març, hi haurà l'opció d'inscriure's de forma presencial a partir de les 8.30h al Prat de les Coromines (aquest dia no s'inclourà samarreta, bossa ni esmorzar, però es podrà gaudir del preciós recorregut de la cursa, de les activitats i de l'ambient festiu solidari).

Durant la jornada, a més, hi haurà activitats lúdiques com exhibició de capoeira, actuació musical en directe, pinta cares i moltes més sorpreses.

Convidem a tots i totes les veïnes i a les entitats de Sant Joan a sumar-se i a col·laborar en aquesta cursa solidària de la manera que cadascú pugui, aportant el seu temps, com a voluntaris el dia de la cursa, proposant activitats... Tot suma!

Com es poden fer les inscripcions:

Per internet a les pàgines web:
www.cursadonasantjoan.com
www.curses.cat

Si voleu més informació hi ha dues vies de contacte: Info@cursadonasantjoan.com i 620 412 627.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/124857_oberte-le-in-cripcion-perala3acur-adeladonaa-antjoanle-font--1.htm