logo
Imprimir
04-02-2020 | 18:21hs
•LA SELVA

El Servei de Creació d'Empresa del Consell signa el conveni amb l'Ajuntament de Tossa de Mar

Aquest nou servei de dinamització empresarial PIME a Tossa de Mar s'oferirà a la població els dimarts, cada 15 dies

El Consell Comarcal de la Selva ha iniciat el servei de dinamització empresarial PIME a Tossa de Mar aquest mes de gener. Aquest nou assessorament empresarial a aquesta població es gràcies al conveni que han signat ambdós ens.

Aquest és un projecte que té com a objectiu assessorar nous emprenedors i negocis locals. És un servei gratuït per a tots els interessats, subvencionat pel programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.

El servei consisteix en l'assessorament individualitzat per a la creació d'empreses i inclou la informació, l'anàlisi de viabilitat del projecte, passos a seguir, entre altres accions. En aquesta línia també s'ofereix un acompanyament en la consolidació d'empreses, accions formatives, suport en matèria de subvencions, finançament, traspassos de negocis i moltes accions més.

La tècnica del Servei de Creació d'Empresa del Consell Comarcal de la Selva Sílvia Fàbrega es desplaça a la població de Tossa de Mar els dimarts cada 15 dies. Aquelles persones que vulguin rebre l'assessorament corresponent cal que demanin prèviament hora d'atenció al telèfon 634 210 552 o a l'ajuntament (972 340100). Les visites poden fer-se a l'Ajuntament o bé directament al negoci.

Presentació del servei a Tossa Turisme

En el transcurs de la presentació del servei a Tossa Turisme, que s'ha fet aquest dilluns, 3 de febrer, a la Casa de Cultura, l'alcaldessa de Tossa de Mar, Imma Colom, ha destacat la importància d'estar al costat del petit comerç i de les empreses del municipi creant un vincle de diàleg entre empresa i Ajuntament. Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica, Gregori Martínez, ha assenyalat que aquest nou servei d'assessorament servirà per ajudar els comerciants i empresaris en el seu dia a dia i com a punt d'atenció per a l'empresari del municipi.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha valorat molt positivament la posada en marxa d'aquest nou servei a Tossa de Mar i alhora s'ha mostrat molt satisfet del que pot oferir no només als emprenedors sinó també als petits comerciants i autònoms de la comarca. Per Balliu la tasca que es fa des del Consell amb els autònoms, emprenedors i comerciants és fonamental, ja que, en molts casos, sense la seva ajuda i el seu acompanyament molts no haurien afrontat aquest nou repte, que en molts casos els ha comportat un canvi important i positiu en la seva vida professional.

El Servei d'Empresa del Consell, que forma part del Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, es presta en col·laboració amb diversos ajuntaments de la comarca, mitjançant la Xarxa Emprèn Empresa la Selva, de forma que els ciutadans d'aquests municipis poden gaudir d'aquests serveis ben a prop de casa.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/124835_el-erveidecreaciodempre-adelcon-ell-ignaelconveniamblajuntamentdeto-ademar-1.htm