logo
Imprimir
03-02-2020 | 09:56hs
•LA SELVA

L'Ajuntament d'Anglès s'integra al Servei Integral d'Ocupació del Consell Comarcal de la Selva

L'ens selvatà i Anglès sumen esforços per millorar l'ocupabilitat al municipi

El Consell Comarcal de la Selva i l'ajuntament d'Anglès han signat un conveni de col·laboració per habilitar al municipi un punt d'assessorament del Servei Integral d'Ocupació (SIO) de l'ens comarcal que posi en contacte persones en recerca de feina amb empreses que necessiten cobrir vacants. El Servei Integral d'ocupació (SIO) permetrà aprofundir en les necessitats que tenen les persones d'aquest municipi en busca activa de feina i treballar amb les empreses del territori per definir els perfils i necessitats que tenen.

El nou Servei Integral d'Ocupació ofereix orientació laboral, formació i una borsa de treball a les persones que busquen feina, així com ajuts per la contractació a través de programes subvencionats pel SOC. Per a més informació podeu consultar el següent enllaç.

El dia 17 de gener es va iniciar aquest nou servei d'orientació laboral

La primera sessió d'orientació laboral a Anglès es va realitzar el passat 17 de gener amb sessions d'orientació individualitzades amb sis persones que havien sol·licitat el servei amb cita prèvia. En aquest sentit, una tècnica de l'ens comarcal es desplaçarà cada divendres al municipi per oferir el servei, que s'ha posat en marxa recentment. Per a fer ús del nou servei d'orientació laboral cal sol·licitar cita prèvia trucant o enviant un missatge a través de la plataforma de missatgeria WhatsApp al telèfon 673 038 887.

Aposta per la creació d'ocupació a la comarca de la Selva

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha destacat l'aposta de l'ens selvatà per aconseguir una major inserció al món laboral a la comarca de la Selva, i en definitiva, la creació de nous llocs de treball per a aquelles persones que per motius diversos estan a l'atur. En aquest sentit, el màxim responsable de l'ens selvatà ha incidit en el bon resultat que el Servei Integral d'Ocupació ha tingut en els darrers anys, ja que ha permès incorporar al món laboral a moltes persones.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/124690_lajuntamentdangle-integraal-erveiintegraldocupaciodelcon-ellcomarcaldela-elva-1.htm