logo
Imprimir
28-01-2020 | 15:39hs
•+ NOTíCIES

CaixaBank reuneix el seu Consell Assessor de Girona al centre 'all in one' Barcelona

El director general de CaixaBank, Juan Alcaraz, ha presidit la trobada d'aquest òrgan consultiu que vetlla pels interessos financers i socials dels clients de l'entitat a les comarques gironines

El Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Girona s'ha reunit avui a Barcelona. Aquest òrgan consultiu té com a objectiu vetllar pels interessos financers i socials dels clients de l'entitat financera a les comarques gironines. La trobada, que ha estat presidida pel director general de CaixaBank, Juan Alcaraz, i pel director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, s'ha realitzat després d'una visita dels membres del Consell a les instal·lacions del centre "all in one" de CaixaBank a la capital catalana.

"all in one" Barcelona és la flagship de CaixaBank a la ciutat. Es tracta d'un nou concepte amb el qual l'entitat està revolucionant l'experiència dels clients en el canal físic. Situada a l'emblemàtica plaça Francesc Macià, en un dels pocs edificis estil Bauhaus de la ciutat, "all in one" Barcelona és l'espai d'experiències financeres més gran d'Europa. La flagship ofereix, en una superfície de 3.000 metres quadrats distribuïts en tres plantes, atenció especialitzada per a tots els models de negoci financer, tant per a particulars (amb gestors especialistes en Banca Retail, Banca Premier i Banca Privada), com per a autònoms i microempreses (Business) i empreses (CaixaBank Empreses).

Durant la reunió posterior a la visita, els membres del Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Girona han debatut sobre les principals variables de la conjuntura econòmica i han analitzat les previsions de futur, així com les dades especifiques de les comarques gironines.

El Consell Assessor de CaixaBank a Girona treballa amb l'objectiu de garantir les funcions de representació institucional, de seguiment de l'activitat financera i de l'Obra Social "la Caixa" en aquest territori.

Els membres d'aquest òrgan consultiu, persones totes elles de reconeguda trajectòria i prestigi professional, assessoren i informen l'entitat financera sobre aquelles qüestions que afectin la situació econòmica de Girona, a les perspectives de desenvolupament o les oportunitats que es puguin projectar a la zona. La durada del seu mandat és de tres anys, encara que podran ser reelegits.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/124171_caixabankreuneixel-eucon-ella-e-ordegironaalcentreallinonebarcelona-2.htm