logo
Imprimir
27-01-2020 | 20:40hs
•EL RIPOLLèS

La primera ripollesa de l'any rep el lot nadó

A més també s'hi va afegir la Festa de Benvinguda dels Infants, que se celebra a finals de juny i que acull a tots els nens i nenes nascuts al llarg de l'any anterior

El primer nadó nascut a Ripoll és una nena, l'Alaa Castilla Amghar i aquesta tarda ha estat rebuda a l'Ajuntament per la regidora de convivència i participació, Dolors Vilalta, la regidora de comerç, fires i mercats, Manoli Vega, la tècnica de la Unió de Botiguers, Rosa Maria Sánchez i els nens i nenes del Consistori Infantil. Els pares de l'Alaa han rebut el lot Nadó que l'hi correspon per haver estat la primera ripollesa nascuda l'any 2020. Aquest es compon de productes d'higiene i cura pels infants, d'unes postals de la vila, d'una entrada per a la piscina per la unitat familiar, contes ..., i d'un xec de 100 € per a gastar en botigues de Ripoll afiliades a la UBR.
 

Aquest reconeixement es va iniciar l'any 2017 amb el lliurament d'un lot de productes de benvinguda pel primer nadó nascut de l'any i també amb un detall de benvinguda a tots els nadons que s'empadronen a la vila. A més també s'hi va afegir la Festa de Benvinguda dels Infants, que se celebra a finals de juny i que acull a tots els nens i nenes nascuts al llarg de l'any anterior. Propostes que tenen com a objectiu valorar el compromís de ser pares a Ripoll i acollir la petita infància des del moment de néixer.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/124127_laprimeraripolle-adelanyrepellotnado-2.htm