logo
Imprimir
22-01-2020 | 17:26hs
•+ NOTíCIES

Hotel Delamar, finalista a la fase nacional dels premis Hotels & Tourism de CaixaBank

Hotel Delamar ha quedat finalista en la categoria de millor Reposicionament o Reforma en hotels de més de 50 habitacions, categoria que ha guanyat l'Hotel Don Pancho

L'Hotel Delamar de Lloret de Mar ha estat guardonat com a finalista a la fase nacional dels premis Hotels & Tourism de CaixaBank en la subcategoria d'establiments de més de 50 habitacions del premi "Millor Reposicionament o Reforma". El premi s'ha concedit a aquest establiment hoteler per la seva destacada contribució a la millora de l'oferta turística de Lloret. A més, el projecte de reforma, portat a terme pels arquitectes Valentí Orpí i Joaquim Planiol, s'ha considerat la punta de llança del reposicionament i millora d'imatge del destí turístic de Lloret de mar.

L'encarregat de recollir el premi ha estat el President del Gremi d'Hosteleria de Lloret, Enric Dotras, en nom i representació de Jordi Frigola, conseller delegat del Grup Frigola, que va excusar la seva presència degut als efectes del temporal que han tingut sobre l'hotel. El guardó l'han entregat en Jaume Dulsat, alcalde de Lloret; Patrick Torrent, director executiu de l'Agència Catalana de Turisme; i Antonio Asensio, director comercial de Banca d'Empreses de CaixaBank a Catalunya.

El jurat dels premis el formen professionals de CaixaBank especialistes en el sector turístic i en Responsabilitat Corporativa, i d'institucions rellevants del sector com són la Fundació Bancària "la Caixa", la Confederació Espanyola d'Hotelers i Allotjaments Turístics (CEHAT), l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses (ESADE) i la Federació Hotelera de Mallorca.

El guanyador de la categoria "Millor Reposicionament o Reforma" en la subcategoria d'establiments de més de 50 habitacions s'ha concedit a l'Hotel Don Pancho, de Benidorm.

Aposta pel sector turístic i hoteler

Aquest guardó és una mostra més de l'aposta de CaixaBank pel mercat turístic i, concretament, pels projectes sostenibles i innovadors del sector a Espanya, un recolzament que es materialitza a través de la seva línia de negoci especialitzada CaixaBank Hotels & Tourism, que té com a objectiu l'impuls del mercat turístic a través d'un model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers.

CaixaBank Hotels & Tourism posa a disposició del mercat hoteler una oferta de productes i serveis diferencials per ajudar a optimitzar la rendibilitat del seu negoci i a simplificar la seva activitat diària.

La incorporació de nous productes i serveis específics pel mercat hoteler complementa l'especialització al sector tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings.

CaixaBank Hotels & Tourism, a més, té una sensibilitat especial amb els projectes que contribueixin a la sostenibilitat mediambiental i a la inclusió social, com per exemple aquells que incorporen millores en eficiència energètica, en gestió de l'aigua o que promoguin la incorporació laboral de persones en risc d'exclusió. En aquest context, CaixaBank destaca per la seva actuació responsable i així li ho reconeixen els principals organismes internacionals. L'índex de sostenibilitat Dow Jones Sustainability Index la situa entre els millors bancs mundials en termes de responsabili­tat corporativa.

CaixaBank Hotels & Tourism té convenis amb més de 40 federacions i associacions hoteleres, com la Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT); i organitza periòdicament trobades amb empresaris referents del sector per tota la geografia espanyola. A més, l'entitat financera és membre de l'Organització Mundial del Turisme, l'organisme de Nacions Unides encarregat de la promoció d'un turisme responsable, sostenible i accessible per a tots. Aquesta afiliació, que va ser aprovada el passat 11 de setembre en la 23a Assemblea General de la OMT celebrada a Sant Petersburg, situa a CaixaBank com el primer banc europeu a convertir-se en membre afiliat d'aquesta organització internacional, la principal de l'àmbit turístic.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/123806_hoteldelamarfinali-taalafa-enacionaldel-premi-hotel-touri-mdecaixabank-2.htm