logo
Imprimir
21-01-2020 | 19:11hs
•PLA DE L'ESTANY

Suspensió de l'activitat dels centres escolars per aquest dimecres a Banyoles

Des de l'Ajuntament de Banyoles es demana màxima prudència als veïns i veïnes de Banyoles perquè la previsió anuncia que la situació pot empitjorar en les pròximes hores

En la reunió de coordinació mantinguda aquesta tarda amb els diferents departaments de la Generalitat a Girona, presidida pel conseller d'Interior, Miquel Buch, s'ha informat del previsible empitjorament de l'actual situació meteorològica. I s'ha recomanat la no mobilitat ni l'obertura dels centres educatius a les comarques de l'Alt i el Baix Empordà, la Selva, el Gironès i el Pla de l'Estany.
 

L'Ajuntament de Banyoles comunica que, seguint les indicacions del departament d'Educació de la Generalitat, s'ha acordat que els centres educatius de Banyoles es mantinguin tancats durant tot el dia de demà, principalment perquè no es pot garantir en condicions el transport de tots els alumnes dels centres. Aquesta mesura afecta les escoles bressol i de primària, els instituts de secundària, la UEC Banyoles, l'Escola Oficial d'Idiomes, l'Escola d'Adults CFA Pla de l'Estany i l'Escola Municipal de Música de Banyoles.
 

En aquests centres les activitats lectives, extraescolars i menjador queden suspeses. Igualment, el Consell Comarcal del Pla de l'Estany ha suspès el transport escolar.

Des de l'Ajuntament de Banyoles es demana màxima prudència als veïns i veïnes de Banyoles perquè la previsió anuncia que la situació pot empitjorar en les pròximes hores i recomana que se segueixin les recomanacions dels cossos d'emergències.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/123756_-u-pen-iodelactivitatdel-centre-e-colar-peraque-tdimecre-abanyole--1.htm