logo
Imprimir
21-01-2020 | 15:19hs
•+ NOTíCIES

Tant si és una web com un esdeveniment: La programació en mans de professionals

Internet és un espai ideal per tota aquella empresa o persona amb necessitat de fer-se conèixer més enllà de la tangibilitat física

Algunes activitats poden resultar aparentment senzilles, però a l'hora de la veritat el que podia semblar nimi pot esbiaixar-se cap a moltes complicacions. Tant si l'objectiu és el d'organitzar un esdeveniment, com el de programar una pàgina web, deixar-ho tot en mans de professionals del sector és la millor opció possible.

Aprendre a programar un esdeveniment inolblidable
L'organització d'un esdeveniment forma part del ventall social de fets de rellevància o èxit personal que requereixen d'una manifestació pública, especialment dirigida a persones properes com amics i familiars. Així com també cerquen contenir activitats de diversos tipus, com ara fires musicals o esdeveniments gastronòmics. Els esdeveniments, però, no són tan sols un mer afer exhibicionista per exposar un triomf. També suposen una descàrrega emocional i, més important encara, l'exaltació i la "fotografia" memorial d'un succés transcendental per determinades vides.

Dins d'aquests paràmetres, la programació d'un esdeveniment comporta un estrès considerable, car són molts els elements que cal tenir en compte. Des de l'estètica d'aquest tipus de festivitats mundanes, fins a l'espai on celebrar-les i fins i tot el càtering o la temàtica, segons el cas. És en aquests moments quan l'atabaladora multiplicitat de les decisions desborda el pensament i qualsevol idea, per bona que sigui, corre el risc de perdre's entre les altres o d'esvanir-se per esgotament.

En aquests casos, quan els nervis bloquegen l'emoció de l'íntim espectacle que és un esdeveniment, cal valorar l'opció de contractar un proveïdor de confiança. Amb el propòsit d'organitzar l'esdeveniment el millor possible, afí als requisits desitjats i recolzant-se sobre la llarga experiència de la seva labor professional. Tant si es tracta de petits detalls a considerar, com ara l'aspecte i color d'unes estovalles. O bé en grans exemples de formalització d'un esdeveniment, com l'elecció de la ubicació o un lloguer de carpes i tarimes amb què recrear l'atmosfera i l'escenografia ideals per la festa.
 

Sota la lona de la qualitat
Eventop Carpas és una empresa de Barcelona dedicada a la fabricació de tarimes i carpes i la seva posterior venda o lloguer. La seva infraestructura humana compta amb un equip de professionals capacitats i amb equips propis de muntatge i manteniment. Preparats per instal·lar-se durant tot el decurs de l'esdeveniment, a fi de garantir-ne informació i suport tècnic, i complint amb una precisa puntualitat totes les tasques a realitzar.

Especialitzats en carpes i tarimes en jardins i espais a l'aire lliure, i alhora sent-ne respectuosos, Eventop Carpas compta amb tots els certificats per complir amb les exigències de les normatives de seguretat nacionalment i internacional. Palesant llur eficàcia a través de l'èxit de les seves aportacions a esdeveniments de la talla de l'Oktoberfest, el Rock Fest, el Saló Internacional del Còmic o el Primavera Sound. Oferint tot tipus de carpes, siguin modulars, de magatzem, plegables, shading o fins i tot categoria VIP, afegint cert aire distintiu als esdeveniments.

A més, Eventop Carpas compta amb altres complements per farcir un esdeveniment de tot allò que necessita. Com ara escenaris, parasols, faristols, climatització, lavabos portàtils i fins i tot mobiliari estil chillout i cobriment de piscines. Tot sota la intenció de fer de la programació de l'esdeveniment el més fàcil possible de la mà de la millor qualitat i professionalitat que pot oferir Eventop Carpas. Una bona manera d'estalviar-se maldecaps i deixar les especificacions d'un esdeveniment inoblidable a l'empara d'un proveïdor de confiança, segur i capaç.
 

Programació web: El llenguatge ocult del cosmos cibernètic
Internet és un espai ideal per tota aquella empresa o persona amb necessitat de fer-se conèixer més enllà de la tangibilitat física. Dins el complicat camp de batalla de la xarxa, hom lluita fora de la trinxera per abastar la màxima visibilitat virtual amb la seva pàgina web. I malgrat que algunes plataformes ofereixen certes facilitats alhora de crear-ne una, com succeeix amb WordPress o Wix, optar per un professional del sector pot ser una decisió molt ben encertada.

Crear i dirigir un espai web, independentment de la seva naturalesa o del seu caràcter estratègic o objectiu, no és pas una cosa fàcil. Complir amb els ferms requisits que calen per fer-se ressò al món virtual sols s'aconsegueix amb un extens coneixement del medi que, alhora, permeti aplicar les millors opcions de disseny, accessibilitat i àdhuc ergonomia digitals. Especialment quan es tracta d'un blog, com a tret principal de WordPress, ja que Internet en disposa d'un enorme catàleg.

En aquest aspecte, les plantilles de WordPress poden servir de gran ajuda, ja que solucionen el problema primerenc de l'estètica i la navegació de la pàgina. Tot i així, les seves múltiples possibilitats, així com els petits paràmetres que permeten fer del lloc web un espai virtual com a tal, requereixen encara més precisió tècnica. És per aquest motiu que cal recórrer als especialistes d'aquesta pròpia matèria: els programadors web. Com ara a davidbarreiro.es

Una aposta per l'experiència de l'especialitat
David Barreiro és un programador freelance amb més de 7 anys d'experiència treballant amb WordPress. Malgrat que aquesta és una plataforma que, com s'ha esmentat, facilita l'organització i creació de contingut web, WordPress requereix un manteniment i d'una actualització que competeixi amb l'avenç constant de la xarxa. Així, David Barreiro, amb especial atenció a la filosofia i la naturalesa del projecte a realitzar, té com a objectiu l'optimització del rendiment de la pàgina en tots els seus aspectes.

Els serveis de David Barreiro abasten des de la millora de la velocitat de càrrega o l'actualització del contingut del WordPress, fins a la creació de Plugins el propòsit dels quals siguin d'acord amb la necessitat de la pàgina. Tanmateix, contribueix amb el disseny de bàners per fortificar la imatge corporativa i la legitimació legal dels textos i altres elements on s'immisceix la protecció de dades personals. Sense deixar de banda el posicionament SEO, que busca de forma intel·ligent emplaçar el lloc web entre les primeres llistes del motor de recerca del navegador.

Les habilitats de David Barreiro en matèries de disseny gràfic, Prestashop, React Native i WordPress, amb desenvolupaments a la mida del projecte, són palesades per les seves col·laboracions amb empreses i institucions com el Col·legi Internacional d'Alacant o Medimar Odontològica. Perquè recolzar-se sobre els fonaments formatius d'un professional en el sector de la programació sols pot traduir-se en un millor resultat. I si es tracta d'un espai concret i amb tantes prestacions com ho és WordPress, les aptituds de David Barreiro n'eliminen tot obstacle.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/123727_tant-ie-unawebcomune-devenimentlaprogramacioenman-deprofe-ional--1.htm