logo
Imprimir
20-01-2020 | 12:26hs
•BAIX EMPORDà

L'Ajuntament de Palamós posa en fase d'alerta els seus serveis amb motiu del temporal de llevant

Aquest matí s'ha dut a terme una reunió de coordinació amb la presència de l'alcalde i els màxims responsables de les àrees implicades

Davant la situació de temporal de llevant que es preveu per aquest inici de setmana i fins dijous al matí, l'Ajuntament de Palamós ha posat en fase d'alerta els serveis municipals necessaris que cal activar en cas d'urgència.

En aquest sentit avui al matí s'ha dut a terme una reunió de coordinació amb la presència de l'alcalde i els màxims responsables, polítics i tècnics, de les àrees implicades: Seguretat, Mobilitat i Protecció Civil; Brigada Municipal, Medi Ambient, Ensenyament, Acció Social, Serveis Tècnics i Comunicació.

Aquestes reunions, encapçalades pel regidor de Seguretat, Mobilitat i Protecció Civil, s'aniran repetint durant la jornada, i si s'incrementa l'afectació del temporal, per tal d'actualitzar la situació i les actuacions a realitzar.

Tant la Policia Local com la Brigada Municipal compten amb els reforços necessaris per fer front a les urgències que es puguin produir i ja es té a punt el material i maquinària necessària.

L'Àrea d'Ensenyament estarà en contacte permanent amb les escoles per si cal coordinar amb aquests centres les entrades i sortides dels seus alumnes. Precisament des d'aquesta àrea s'ha recomanat les escoles no fer activitats a l'aire lliure, i fins i tot que l'activitat de pati es pugui fer sota cobert.

Les previsions meteorològiques marquen el reforç del vent i de la intensitat de pluja a partir d'aquesta tarda i demà dimarts tot el dia, amb acumulacions d'aigua que poden anar entre els 100 i 200 litres per m2. La previsió per a dimecres al matí és de vent i pluja també, però amb menor intensitat.


 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/123632_lajuntamentdepalamo-po-aenfa-edalertael-eu-ervei-ambmotiudeltemporaldellevant-2.htm