logo
Imprimir
16-01-2020 | 17:29hs
•ACTUALITAT GIRONA

La Cursa i Marxa Popular de la Policia Municipal - Memorial Javi Hernández reuneix més de 300 persones esportistes

Les inscripcions en aquesta novena edició de la prova han permès recaptar 1.403,76 €, que es destinaran a la Fundació SER.GI

La Cursa i Marxa Popular de la Policia Municipal - Memorial Javi Hernández ha reunit un total de 309 persones participants i 37 gossos en la seva novena edició. L'esdeveniment esportiu ha tingut lloc aquest matí i ha comptat amb la participació de l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i l'intendent de la Policia Municipal, Joan Jou.

La prova ha començat a les 9.30 h des del Pavelló Municipal de Girona-Fontajau amb el tret de sortida de la marxa; i a les 10 h s'hi han afegit els corredors i corredores. Com cada any, el recorregut de l'esdeveniment – de 5,3 km en el cas de la marxa, i de 7,7 km en el cas de la cursa-, s'ha fet a la zona de la Devesa i la llera del riu Ter, per evitar un impacte en la normal circulació del trànsit rodat de vehicles a la ciutat.

La Cursa i Marxa Popular de la Policia Municipal és un reconeixement i homenatge a la figura del policia Javi Hernández, que va morir en un accident de trànsit en acte de servei l'any 2010. L'esdeveniment també representa els valors fundacionals de la Policia Municipal, entre els quals destaca la solidaritat.

Per aquest motiu, cada any les persones inscrites poden fer un donatiu per a una fundació o associació sense ànim de lucre. En aquesta edició, les aportacions voluntàries dels esportistes participants han sumat un total de 1.403,76 €, que es destinaran al programa "Habitatge per a dones supervivents a la violència de gènere", de la Fundació SER.GI. A més, cada any diverses empreses col·laboren de forma desinteressada amb la iniciativa, aportant material i productes per a l'esmorzar.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/123385_lacur-aimarxapopulardelapoliciamunicipal-memorialjavihernandezreuneixme-de300per-one-e-porti-te--2.htm