logo
Imprimir
14-01-2020 | 12:29hs
•TURISME

Hotel Llevant, Hotel Delamar, Grup MedPlaya i Càmping Salatà guanyen el premi Hotels & Tourism de CaixaBank a la Direcció Territorial Catalunya

Els guardons reconeixen la innovació i transformació digital; la sostenibilitat i responsabilitat corporativa; i la modernització i reposicionament de l'oferta turística

Hotel Llevant, Hotel Delamar, Grup MedPlaya i Càmping Salatà han resultat guanyadors de la fase regional de la segona edició dels premis Hotels & Tourism de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya (que inclou la demarcació de Girona, Tarragona i Lleida, i les comarques del Bagues, Berguedà i Osona), que reconeixen la innovació i transformació digital; la sostenibilitat i responsabilitat corporativa; i la modernització i reposicionament de les empreses turístiques en tot el país. Després d'analitzar les característiques dels diferents projectes i iniciatives presentades, s'han seleccionat aquestes cinc companyies del sector turístic i hoteler com les millors en les diferents categories dels premis: "Transformació digital", "Responsabilitat Corporativa" i "Millor Reposicionament o Reforma".

Càmping Salatà ha guanyat el premi a la "Transformació digital", valorant-se el procés de digitalització de l'empresa i l'aplicació innovadora de la tecnologia al negoci.

El premi a "Millor Reposicionament o Reforma" s'ha concedit a Hotel Delamar (en la subcategoria d'establiments de més de 50 habitacions) i a Hotel Llevant (en la subcategoria d'establiments de 50 habitacions o menys), per l'originalitat dels projectes de reposicionament o reforma, el seu disseny innovador i l'impacte en la destinació.

Finalment, Grup MedPlaya ha estat guardonat amb el premi a la "Responsabilitat Corporativa", que reconeix la sostenibilitat, el respecte mediambiental i/o la sensibilitat social del projecte, empresa o grup.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana ha explicat que els premis Hotels & Tourism de CaixaBank tenen com a objectiu impulsar noves actuacions que ajudin a fomentar la millora i renovació de les empreses dedicades al turisme, sector estratègic per a Espanya. "El turisme és un dels pilars de l'economia espanyola i, amb aquesta iniciativa, CaixaBank pretén reafirmar el seu compromís amb el sector, ja que contribueix a millorar l'oferta turística en tot el país", ha destacat Jaume Masana.

Després d'haver superat la fase territorial, Càmping Salatà, Hotel Delamar, Hotel Llevant i Grup MedPlaya es poden convertir, dins de la seva categoria, en les guanyadores dels premis Hotels & Tourism de CaixaBank a nivell nacional. El jurat seleccionarà dues empreses finalistes per premi, una de les quals serà la guanyadora en cadascuna de les categories d'aquesta segona edició dels guardons. La decisió final es farà pública en la pròxima edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR), la fira turística més rellevant del sector, el dia 22 de gener en l'estand de CaixaBank.

Aposta pel sector turístic i hoteler

Aquest guardó és una mostra més de l'aposta de CaixaBank pel mercat turístic i, concretament, pels projectes sostenibles i innovadors del sector a Espanya, un suport que es materialitza a través de la seva línia de negoci especialitzada CaixaBank Hotels & Tourism, que té com a objectiu l'impuls del mercat turístic a través d'un model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers.

CaixaBank Hotels & Tourism posa a la disposició del mercat hoteler una oferta de productes i serveis diferencials per a ajudar a optimitzar la rendibilitat del seu negoci i a simplificar la seva activitat diària. La incorporació de nous productes i serveis específics per al mercat hoteler complementa l'especialització en el sector tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings.

CaixaBank Hotels & Tourism, a més, té una sensibilitat especial amb els projectes que contribueixin a la sostenibilitat mediambiental i a la inclusió social, com per exemple aquells que incorporen millores en eficiència energètica, en gestió de l'aigua o que promoguin la incorporació laboral de persones en risc d'exclusió. En aquest context, CaixaBank destaca per la seva actuació responsable i així li ho reconeixen els principals organismes internacionals. L'índex de sostenibilitat mundial Dow Jones Sustainability Index la situa entre els millors bancs mundials en termes de responsabili¬doneu corporativa.

CaixaBank Hotels & Tourism té convenis amb més de 40 federacions i associacions hoteleres, com la Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT); i organitza periòdicament trobades amb empresaris referents del sector per tota la geografia espanyola. A més, l'entitat financera és membre de l'Organització Mundial del Turisme, l'organisme de Nacions Unides encarregat de la promoció d'un turisme responsable, sostenible i accessible per a tots. Aquesta afiliació, que va ser aprovada el passat 11 de setembre en la 23a Assemblea General de la OMT celebrada a Sant Petersburg, situa a CaixaBank com el primer banc europeu a convertir-se en membre afiliat d'aquesta organització internacional, la principal de l'àmbit turístic.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/123179_hotelllevanthoteldelamargrupmedplayaicamping-alataguanyenelpremihotel-touri-mdecaixabankaladireccioterritorialcatalunya-1.htm