logo
Imprimir
12-01-2020 | 20:26hs
•LA SELVA

Sota una intensa gelada durant les primeres hores del matí avui s'ha disputat la 31a edició del Cros de Vidreres

El proper cap de setmana el Circuit Gironí de Cros es desplaça a Caldes de Malavella per celebrar el Campionat de Catalunya de Relleus Mixts

La cursa absoluta masculina ha tingut tres protagonistes clars. Avui la jornada era de cros curt i els participants havien de completar 5.500 metres al llarg de 3 voltes, ja a la primera volta s'ha configurat un grup destacat d'atletes que han portat el ritme durant tota la cursa, entre ells Òscar Carrasco [AE Matxacuca], Anreu Marimón [Viva-Es Reiguer] i el jove atleta del GEiEG, Achraf El Marji. Tot i els diferents atacs Carrasco ha sabut guardar les forces per imposar-se als darrers metres de la darrera volta, per darrera d'ell a tres segons creuava la meta Marimón i a vuit segons ho feia El Marji. Una cursa molt disputada que ha ofert un bon espectacle. Pau Congost [CN Banyoles] ha estat el tercer Sènior a arribar a meta però recollia en aquesta jornada de cloenda el premi a Campió del Circuit Gironí de Cros per la puntuació acumulada durant la temporada.

La cursa de fèmines ha estat dominada avui per l'atleta de la UA Barberà, Laura Cebolleda, amb un molt bon temps de 15'42, per darrera d'ella arribava a meta la seva principal perseguidora avui, l'encara atleta sub18, Blanca Batlle [AA Palamós]. El pòdium l'ha completat Paula Fabregat [AE Manel Blancafort] que s'ha coronat com la nova campiona del Gran Premi Consell Comarcal de Selva i trofeu Diputació de Girona d'aquesta temporada.

Avui finalitzava el Circuit Gironí de Cros, Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i Trofeu Diputació de Girona, que aquesta temporada 2019/20 s'ha disputat durant 7 proves que s'han celebrat a diferents punts del territori gironí entre La Selva, la Garrotxa, el Pla de l'Estany i el Gironès. Hi han participat gairebé 2.500 atletes de totes les edats, des dels prebenjamins, sub8, fins als veterans de més 80 anys. El proper cap de setmana el Circuit Gironí de Cros es desplaça a Caldes de Malavella per celebrar el Campionat de Catalunya de Relleus Mixts, una prova molt emocionant on competeixen equips d'arreu del territori compostos per dues atletes fèmines i dos atletes masculins de totes les categories.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/123052_-otaunainten-ageladadurantle-primere-hore-delmatiavui-hadi-putatla31aediciodelcro-devidrere--1.htm