logo
Imprimir
12-01-2020 | 11:08hs
•LA SELVA

Margarita Salellas guanya el concurs de coques Fiporc 2020 de Riudellots de la Selva

Un total de 8 coques participaven enguany al Concurs on el jurat ho ha tingut molt complicat per escollir la coca guanyadora

La coca de la riudellotenca Margarita Salellas ha guanyat el concurs de coques de Fiporc 2020, organitzat per l'Àrea de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva en el marc de l'organització de la propera edició de FIPORC prevista pels dies 15 i 16 de febrer.

Un total de 8 coques participaven enguany al Concurs on el jurat ho ha tingut molt complicat per escollir la coca guanyadora.

El concurs, obert a totes les persones empadronades al municipi, amb independència de l'edat que tinguin, ha tingut lloc a les instal·lacions del Foodlab de Riudellots de la Selva aquest dissabte al vespre.

La coca guanyadora es podrà degustar durant els dies 15 i 16 de febrer en els estands de FIPORC de la Pastisseria Noguera i del Forn Sant Cristòfol, tal i com ha explicat el regidor de Dinamització Econòmica, responsable de la fira i membre del jurat, Xevi Lòpez.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/123004_margarita-alella-guanyaelconcur-decoque-fiporc2020deriudellot-dela-elva-2.htm