logo
Imprimir
10-01-2020 | 14:58hs
•ACTUALITAT GIRONA

S'adjudiquen les obres per ampliar el Centre Cívic Sant Narcís i fer-hi una aula de cuina

Els treballs començaran en les properes setmanes i està previst que tinguin una durada de quatre mesos

L'Ajuntament de Girona ha aprovat aquest matí per Junta de Govern Local l'adjudicació de les obres d'ampliació del Centre Cívic Sant Narcís a l'empresa Rehatec Zenit SL per un import de 143.990 euros (IVA inclòs). Els treballs inclouen la creació d'una aula de cuina en un espai vinculat a les instal·lacions i el reforç de la casa de La Volta.

Les actuacions començaran en les properes setmanes i està previst que tinguin una durada de quatre mesos. Els treballs consistiran en la reforma d'una part de la planta baixa del centre cívic, on s'habilitarà un espai per crear-hi la nova aula de cuina de l'equipament; el reforç estructural de la casa de La Volta, i el condicionament dels lavabos i de l'entorn immediat de l'edifici del centre cívic.

El tinent d'alcaldia i regidor d'Urbanisme i Activitats, Lluís Martí, ha ressaltat que "aquesta és una actuació que compartim amb els veïns i veïnes del barri que és necessària, ja que el Centre Cívic Sant Narcís és un punt de cohesió social i dinamització molt important a la zona. Amb el nou espai s'hi podran desenvolupar activitats que fins ara no era possible, i així ampliem l'oferta disponible al centre cívic".

El projecte està inclòs dins de les inversions financerament sostenibles del 2019 que va aprovar l'Ajuntament de Girona l'any passat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/122883_-adjudiquenle-obre-perampliarelcentrecivic-antnarci-ifer-hiunaauladecuina-1.htm