logo
Imprimir
09-01-2020 | 12:56hs
•+ NOTíCIES

Nou servei Avant d’ample variable entre Barcelona i Tortosa a partir del proper 3 de febrer

Aquest nou tren tindrà un temps de viatge des d’1 hora 36 minuts i reduirà el temps de viatge en més de 50 minuts

A partir del 3 de febrer, s’implantarà un nou servei per sentit d’Alta Velocitat d’ample variable entre Tortosa i Barcelona que permetrà reduir el temps de viatge en prop d’una hora entre aquestes dues ciutats. Aquest nou tren tindrà parades a L’Aldea, L’Hospitalet de l’Infant, Cambrils i Camp de Tarragona.

Aquests horaris suposen establir un temps de viatge en poc més de 1 hora 30 minuts.

El nou servei es prestarà amb material S121 i disposa de 282 places. Els clients disposaran de les tarifes i abonaments habituals dels trens Avant que Renfe presta en altres línies de l’Estat. Quan l'origen i la destinació d'aquest nou servei estigui comprès entre Tortosa i Camp de Tarragona, seran vàlids els títols de transport i tarifes habituals de Rodalies de Catalunya.

A més, per afavorir la connexió de les Terres de l’Ebre amb Barcelona es modificarà l’horari d’un tren Talgo que s’aturarà a L’Aldea a les 08.10 hores facilitant que els ciutadans d’aquesta zona de Catalunya puguin arribar a primera hora a Barcelona en un temps de viatge 2 hores.

Nova creació línia R17

A partir del 13 de gener, la posada en funcionament de la nova variant permetrà a Rodalies de Catalunya reconfigurar els serveis Regionals del Corredor Sud. La principal novetat és la creació de la nova línia R17 que enllaçarà Tarragona amb Port Aventura. Quan el parc estigui obert un servei per sentit es perllongarà fins Barcelona i a l’estiu s’afegirà una altra freqüència entre la Ciutat Comtal i Port Aventura.

Per la seva banda, es traslladen el serveis de la línia R16 a la nova variant el que provocarà lleugeres modificacions horàries. Derivat d’aquest canvis es registrarà un reajustament horaris en la resta de línies de Rodalies de Catalunya que circulen amb l’àmbit de Tarragona.

Els viatgers podran trobar tota la informació sobre horaris i serveis a renfe.com, app de Renfe, rodaliesdecatalunya.cat, app de rodalies i telèfons d’informació 900 41 00 41 i 912 320 320. 

Servei alternatiu per carretera per obres d’Adif

A causa de les actuacions d’enllaç que Adif ha de dur a terme a la nova variant del Corredor Mediterrani, entre les 19.00 hores de divendres 10 de gener fins a la finalització del servei de diumenge dia 12 s’interromprà la circulació al tram L’Ametlla – L’Hospitalet de l’Infant.

Per garantir la mobilitat dels clients Renfe ha programat un servei alternatiu pels trens de la línia R16 i serveis de Llarga Distància del Corredor Mediterrani:

R16 (Tortosa – Tarragona –Barcelona)

• Servei alternatiu per carretera L’Ametlla de Mar – L’Hospitalet de l’Infant

• Tortosa – L’Ametlla de Mar: Servei en tren amb modificacions horàries a la sortida dels trens a Tortosa per mantenir l’horari habitual al trajecte L’Hospitalet de l’Infant – Barcelona que també es prestarà amb tren

Serveis Llarga Distància Corredor Mediterrani

• Genèricament s’establirà un servei alternatiu per carretera L’Aldea – Barcelona

 

• Alguns trens no circularan. No hi ha viatgers afectats perquè no s’han posat a la venda

Tota la informació sobre horaris i serveis es pot trobar a renfe.com, rodaliesdecatalunya.cat, 900 41 00 41, 912 320 320, App de Renfe i Rodalies i als comptes @renfe i @rodalies




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/122770_nou-erveiavantdamplevariableentrebarcelonaitorto-aapartirdelproper3defebrer-1.htm