logo
Imprimir
07-01-2020 | 14:40hs
•+ NOTíCIES

Salt posa en marxa la convocatòria per al Premi Tres de Març d'aquest any 2020

A partir d'aquest 2020, el Premi Tres de Març s'atorgarà en anys alterns a una persona i a una entitat

L'Ajuntament de Salt ha posat en marxa el procés participatiu per recollir les candidatures que optin aquest any 2020 al Premi Tres de Març. El guardó és una distinció creada per a reconèixer una persona i entitat que desenvolupi la seva activitat a la vila i/o que s'hagi distingit per les seves iniciatives relacionades amb la promoció de la vida cultural i cívica al municipi.

Enguany, com a novetat, cal destacar que segons les noves bases dels premis, el guardó s'atorgarà els anys parells a les persones individuals i els senars a les entitats. D'altra banda, per fomentar la participació s'admetran les candidatures presentades per persones físiques o jurídiques.

L'alcalde de Salt, Jordi Viñas, explica que "per donar encara més valor als premis i als guardonats hem decidit fer aquest pas i, a cada edició, atorgar alternativament la distinció a un guanyador, persona o entitat".
Les propostes hauran de seguir el model de document que es pot trobar al Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament o bé a la pàgina web del consistori (www.salt.cat). Les propostes s'hauran de tramitar mitjançant instància a l'Ajuntament de Salt, dirigida al president del Jurat dels Premis, abans del 20 de gener de 2020.

El jurat està presidit per l'alcalde i com a vocals el formen el regidor de Cultura, un representant de cada grup municipal i quatre representants més triats entre els guardonats amb el premi durant els darrers deu anys. També hi participen els fills predilectes de la vila.

Els Premis Tres de Març es van crear el 1988 i els guanyadors de l'edició del darrer any van ser la docent i activista Montserrat Manén i el Salt Gimnàstic Club.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/122563_-altpo-aenmarxalaconvocatoriaperalpremitre-demarcdaque-tany2020-1.htm