logo
Imprimir
05-01-2020 | 18:58hs
•CATALUNYA NORD

Els Reis Mags fan parada al bucòlic poble nadalenc de Port-Barcarès

La petita localitat del litoral nord-català continua immersa en la seva reconeguda ‘Village de Noël’, que estarà oberta al públic fins al 12 de gener

El poble nadalenc de Port-Barcarès, a tocar de Perpinyà, ha viscut avui una de les seves jornades més màgiques i especials. Cap al vespre, els assistents, molts dels quals nens i nenes acompanyats pels seus familiars, han pogut observar l’arribada en rigorós directe de Ses Majestats els Reis d’Orient, que han arribat al recinte on des de fa dies se celebra l’anomenada ‘Village de Noël’. Atònits i bocabadats, menuts i grans han pogut veure com Gaspar, Melcior i Baltasar es passejaven per la bucòlica festa nadalenca nord-catalana, al damunt d’uns imponents cavalls i camells i acompanyats per la seva respectiva comitiva. 

De ben segur que el pas per Port-Barcarès haurà ajudat als Reis d’Orient a carregar forces per aquesta nit, quan hauran d’afrontar una dura jornada per repartir regals arreu del planeta. Això sí, com sempre ho faran amb l’ajuda dels seus patges i de la resta de membres dels seus seguicis.

Fins al 12 de gener

L’arribada dels màgics personatges és, sens dubte, un dels plats forts del conegut poblet nadalenc nord-català, que mantindrà obertes les seves portes fins al pròxim diumenge, 12 de gener. Fins llavors, qui ho desitgi podrà continuar gaudint de l’època nadalenca en un indret d’excepció farcit d’atraccions i llocs d’interès i amb més de 20.000 metres quadrats de superfície.

Creada el 1999, la famosa Village de Noël ha anat evolucionant amb els anys fins a esdevenir una de les grans referències del Nadal a tot Europa. Pistes de gel o de trineu, així com un gran mercat temàtic, una nòria d’enormes dimensions o una completa aposta musical o gastronòmica són alguns dels seus atributs més característics. 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/122429_el-rei-mag-fanparadaalbucolicpoblenadalencdeport-barcare--1.htm