logo
Imprimir
30-12-2019 | 18:49hs
•ACTUALITAT GIRONA

Una dona mata la seva filla de 10 anys a Girona ofegant-la a la banyera

Els fets han tingut lloc a la ronda Ferran Puig de la ciutat i es converteix en el segon cas de parricidi a la demarcació aquest mes de desembre

Una nena de 10 anys ha mort aquesta tarda a Girona després que la seva mare, de 49 anys, l'ofegués a la banyera del seu domicili. Ha estat la pròpia dona qui ha confessat el crim, comès pels volts de les tres de la tarda a la Ronda Ferran Puig de la ciutat, a tocar de la Devesa, després de trucar al 112. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat una unitat dels Mossos d’Esquadra, agents d’investigació criminal i ambulàncies medicalitzades. 

Al voltant de tres quarts de cinc de la tarda, una ambulància s’ha endut la menor a l’Hospital Josep Trueta, en estat crític, i malgrat els intents per salvar-li la vida la petita ha mort aquesta tarda. Paral·lelament, els agents s’han endut la mare emmanillada i la forense l’ha explorat per comprovar si estava en condicions de fer la inspecció ocular, mentre que una comitiva judicial s’ha desplaçat fins al domicili. Cap a les de la tarda, els Mossos han tornat a portar l’autora del crim al pis, amb l’objectiu de fer la reconstrucció de l’assassinat amb la comitiva judicial, l’advocat de la dona i els agents de la divisió d’investigació criminal.  

Diversos testimonis han confirmat que l’autora del parricidi patia problemes mentals i anteriorment ja havia protagonitzat diversos incidents. Aquest és el segon cas de parricidi que pateix la demarcació gironina aquest mes de desembre. El passat dia 13, una mare va matar les seves dues filles a Vilobí d’Onyar i després es va suïcidar.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/122009_unadonamatala-evafillade10any-agironaofegant-laalabanyera-1.htm