logo
Imprimir
30-12-2019 | 15:09hs
•+ NOTíCIES

Un mapping a la façana de la Coma Cros rebrà la comitiva dels Reis d'Orient a Salt

L'espectacle audiovisual acompanyarà ses majestats des de la tarima on, posteriorment, es dirigiran a tots els assistents

La cavalcada dels Reis d'Orient a Salt comptarà enguany amb la novetat d'un mapping que es projectarà a la façana de la Factoria Coma Cros de la vila. Aquest acompanyament audiovisual es visualitzarà per cadascun dels Reis d'Orient quan es dirigeixin a la tarima que, com és tradició, estarà instal·lada a la plaça 1 d'octubre.

L'espectacle davant la Coma Cros començarà 20 minuts abans de l'arribada dels Reis, amb una ambientació amb llums i música. A mesura que les comitives vagin arribant a la plaça 1 d'octubre, s'aniran situant per fer una filera de recepció que, juntament amb un camí il·luminat amb un focus, rebrà els Reis d'Orient.

El mapping es projectarà a la façana centra de la Coma Cros i té una durada aproximada de cinc minuts. Un cop finalitzi la projecció, ses majestats faran els seus parlaments i la cavalcada finalitzarà amb un petit castell de focs artificials.

Campament reial i recorregut
El diumenge 5 de gener, de dos quarts de quatre a un quart de set de la tarda, el campament reial estarà instal·lat a la Pista Poliesportiva de Salt des d'on els més petits podran gaudir de diverses activitats.
Pel que fa a la cavalcada, començarà a les set del vespre i s'allargarà fins a dos quarts de nou. El recorregut començarà des del carrer Miquel Martí i Pol, seguirà per Mercè Rodoreda, Major, Santa Eugènia i Sant Antoni, fins arribar a la plaça 1 d'Octubre




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/121987_unmappingalafacanadelacomacro-rebralacomitivadel-rei-dorienta-alt-1.htm