logo
Imprimir
30-12-2019 | 19:05hs
•+ NOTíCIES

Bon ritme de la campanya solidària de Nadal de l'Espai Gironès contra la crisi climàtica

La iniciativa es fa en col·laboració amb la Fundació Plant-for-the-Planet i té per objectiu fer una gran plantada de 250 arbres a Salt

La campanya solidària de Nadal de l'Espai Gironès "Temps per al planeta. Més temps a l'Espai, més arbres a la terra", que es du a terme fins el 5 de gener, va a molt bon ritme i cada vegada és més a prop d'aconseguir l'objectiu proposat. Els responsables del Centre Comercial estan molt satisfets, ja que fins al moment -a una setmana per finalitzar la campanya- les persones que hi han participat han contribuït a fer possible que es plantin 175 arbres. L'objectiu és fer una gran plantada de 250 arbres a l'entorn de la zona de la bassa de la Massana, la propera primavera; una acció que s'emmarca en el projecte europeu Life que té per objectiu recuperar els hàbits naturals de l'entorn del riu Ter.

La iniciativa, que es fa en col·laboració amb la Fundació Plant-for-the-Planet i està apadrinada per Martí Gironell, i Jair Domínguez, se centra enguany en la crisi climàtica i en la necessitat d'impulsar accions que redueixin els efectes que s'estan produint en el medi ambient a conseqüència de l'escalfament del planeta.

En el marc de la campanya, el proper dijous 2 de gener (de les 10h a les 14 i de les 16h a les 20h) s'ha programat una jornada de donació de sang al pàrquing exterior del Centre Comercial. A més, es podran portar cartes als carters reials del 2 al 4 de gener (de les 17:30h a les 20h); i els dies 31 de desembre i 5 de gener (de les 11:30h a les 14h).

Un gran rellotge de sorra per sumar temps per al planeta
Un gran rellotge de sorra, de més de quatre metres d'alçada, és l'eix central de la campanya. Totes les persones que hi vulguin participar només han de dirigir-se al punt d'informació que s'ha habilitat a l'estand de la campanya on els donaran tota la informació; un cop allà, hauran de donar les seves dades. Tots els participants poden col·locar boles de cel·lulosa pintades de color de sorra fins a omplir el marcador del rellotge. Com més boles de cel·lulosa hi hagi més gran serà el donatiu per a la gran plantada d'arbres.

A més, s'ha dut a terme un innovador concurs de solucions als desafiaments que ha tingut com a premi una beca per desenvolupar el projecte ambiental a l'Epic Kids Lab, una escola de nens de 5 a 17 anys que compta amb un programa basat en l'emprenedoria.

El desenvolupament de la campanya es pot seguir a través de les xarxes socials de l'Espai Gironès i del web www.espaigirones.com i s'hi pot participar amb l'etiqueta #espaifortheplanet




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/121986_bonritmedelacampanya-olidariadenadaldele-paigirone-contralacri-iclimatica-2.htm