logo
Imprimir
28-12-2019 | 09:06hs
•LA GARROTXA

El Campament Reial fa parada a davant de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts el proper dia 30

A les 18.00h l'Alcaldessa, Maria Vidal, farà entrega de la clau del poble al patge Clauer i seguidament el patge cuiner i el carboner ens faran una recepta molt dolça per passar el fred

Aquest dilluns 30 de desembre, el Campament Reial farà parada a davant de la Plaça de l'Ajuntament. De 5 a 7 de la tarda, es faran diferents activitats i propostes per a la mainada.

Tots els nens i nenes podran lliurar les cartes als patges Reials, demanar desitjos als patges estrella, maquillar-se amb les patges presumides, fer bombolles amb les bombolleres o buscar la llum amb les patges del gel i de la llum.

A les 18.00h l'Alcaldessa, Maria Vidal, farà entrega de la clau del poble al patge Clauer i seguidament el patge cuiner i el carboner ens faran una recepta molt dolça per passar el fred.

Per acabar l'acte i com a sorpresa d'aquest 2019 en Jaumet, que cada any participa a la rua de Reis ens visitarà i ens presentarà el conte d'aquest any.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/121795_elcampamentreialfaparadaadavantdelajuntamentde-antjoanle-font-elproperdia30-1.htm