logo
Imprimir
23-12-2019 | 14:51hs
•EL RIPOLLèS

Apropament entre Ripoll i la Universitat Abat Oliba CEU

La sessió ha finalitzat amb el compromís ferm de les dues institucions de trobar sinergies per treballar conjuntament per l'objectiu d'apropar el coneixement a les persones joves del territori

Aquest matí l'alcalde Jordi Munell ha mantingut una trobada amb el Vicerector de Relacions Institucionals de la Universitat Abat Oliba (UAO CEU), Sr. Sergi Rodríguez, que ha dissertat sobre els vincles de col·laboració que es poden establir entre el municipi i la institució universitària pels llaços que ens uneixen sota el nom de l'Abat Oliba.

Durant la reunió, el representant del nou equip directiu de la UAO CEU, també ha posat sobre la taula la necessitat de promocionar el centre al territori ripollès. En aquest sentit Jordi Munell ha mencionat l'Univers Jove, una de les fires d'ensenyament més importants del país i que es porta a terme el mes de març a Ripoll, com una proposta per poder difondre els ensenyaments que ofereixen als futurs estudiants de Ripoll i de la comarca.

La sessió ha finalitzat amb el compromís ferm de les dues institucions de trobar sinergies per treballar conjuntament per l'objectiu d'apropar el coneixement a les persones joves del territori.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/121484_apropamententreripollilauniver-itatabatolibaceu-2.htm