logo
Imprimir
20-12-2019 | 16:37hs
•+ NOTíCIES

L'Ajuntament de Salt treballa amb els veïns i veïnes la millora del Parc de les Filadores i el seu entorn

El consistori saltenc té previst diverses actuacions que aniran des de la millora de la zona de jocs, a reparar les tanques malmeses, revisar l'enllumenat o ampliar voreres

L'Ajuntament de Salt ha posat fil a l'agulla per dur a terme tota una sèrie d'actuacions de millora del Parc de les Filadores i el seu entorn. Els serveis tècnics municipals estan acabant de tancar la proposta després de rebre les darreres aportacions dels veïns i veïnes de la zona i està previst que les obres es puguin executar durant el primer semestre del 2020 i comptaran amb un pressupost aproximat de 50.000 euros.

La proposta inclou una actuació integral que, per exemple, passa per millorar la zona de jocs infantils amb la incorporació de nous elements com alguna peça de joc adaptat per a nens i nenes amb discapacitat. Al voltant del parc de salut també s'hi duran diverses accions com l'eliminació de la tanca malmesa i dels arbustos posteriors i, en aquesta línia, s'eliminaran les portes d'accés.

L'alcalde de Salt, Jordi Viñas, afegeix que "després de les darreres aportacions que estem recollint dels veïns i veïnes, els serveis tècnics municipals acabaran d'adaptar-les per tal de, durant el primer semestre del 2020, poder dur a terme tots els treballs que s'hi hagin acordat"

Ampliació de la vorera
El paquet d'accions a desenvolupar també inclouen l'ampliació de la vorera que està situada a la pastilla de contenidors per tal de donar-li continuïtat i enllaçar-la amb el carrer Filadores fins a la travessera Santa Eugènia.

També es revisarà l'enllumenat per adequar-ne la intensitat i fer-lo funcionar en horari nocturn, es canviarà el paviment de llistons de fusta sobre la séquia, s'adequaran les dues pistes de petanca, es repararan les tanques i portes metàl·liques malmeses i es desembussaran els drenatges del parc cap al rec posterior.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/121231_lajuntamentde-alttreballaambel-vein-iveine-lamilloradelparcdele-filadore-iel-euentorn-1.htm