logo
Imprimir
19-12-2019 | 19:10hs
•LA GARROTXA

Entrega dels premis del Concurs de Postals d'Hivern de l'Escola Municipal de Belles Arts de Sant Joan les Fonts

L'Aya el Adila, la Llum Cots, la Júlia Sala i la Residència Torreblanca han estat els guanyadors en les diferents categories

Aquest dijous s'ha fet entrega dels premis als guanyadors del tradicional Concurs de Postals Hivernals que organitza l'Escola Municipal de Belles Arts.

Aquest any s'han presentat al certamen 247 postals de diferents autors que han participat en les diferents categories participants.

L'Aya el Adila, la Llum Cots, la Júlia Sala i la Residència Torreblanca han estat els guanyadors en les diferents categories. Aquest dijous a la tarda han rebut uns obsequis de part de l'alcaldessa Maria Vidal i de la dinamitzadora de l'Escola Municipal de Belles Arts, Raquel López.

Els premis han consistit en entrades per anar a veure el Gran Circ de Nadal de Girona per a les categories infantils i una targeta regal de 50€ per comprar a la Cooperativa Abacus per les d'adults. El concurs té una llarga tradició i suma ja 42 edicions.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/121149_entregadel-premi-delconcur-depo-tal-dhiverndele-colamunicipaldebelle-art-de-antjoanle-font--2.htm