logo
Imprimir
18-12-2019 | 21:04hs
•BAIX EMPORDà

L'Ajuntament de Palamós signa conveni amb l'entitat comercial Fecotur

L'Ajuntament de Palamós fa una aportació econòmica de 15.000 € per tal de finançar part de les actuacions de dinamització del comerç urbà de Palamós

L'Ajuntament de Palamós i l'entitat comercial local, Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (Fecotur), han renovat un any més el seu conveni de col·laboració.

Aquest acord garanteix el foment i la continuïtat de les activitats de promoció comercial i turística d'aquesta associació, enfortint el vincle i el treball conjunt entre l'administració local i Fecotur.

L'acte de signatura s'ha dut a terme aquest mes de desembre a l'Ajuntament de Palamós, amb la presència de l'alcalde del municipi, Lluís Puig, i del president de l'Associació Fecotur, Toni Bachiller; acompanyats del regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Empresa, Emili Colls; i la regidora de Turisme, Núria Botellé.

Impuls per a la dinamització del comerç urbà de Palamós
L'acord signat amb l'Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (Fecotur), té per objecte donar suport institucional i econòmic per part de l'Ajuntament de Palamós a l'activitat de promoció comercial i turística d'aquesta entitat que agrupa bona part del sector comercial de la vila.

Mitjançant aquest conveni, l'Ajuntament de Palamós es compromet a realitzar una aportació econòmica corresponent a 15.000 € per tal de finançar part de les actuacions de dinamització del comerç urbà de Palamós que realitza Fecotur.

En aquest sentit es destaca el desenvolupament d'accions com el de la promoció de les targetes de fidelització, l'impuls per a la innovació tecnològica dels comerços o la millora mediambiental.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/121030_lajuntamentdepalamo-ignaconveniamblentitatcomercialfecotur-2.htm