logo
Imprimir
11-12-2019 | 15:25hs
•+ NOTíCIES

L'Ajuntament de Salt millora el projecte d'asfaltatge del carrer Doctor Castany ampliant les voreres

L'alcalde, Jordi Viñas, i el regidor d'Entorn Urbà, Àlex Barceló, s'han reunit amb veïns i veïnes del carrer per recollir aportacions i explicar les obres que s'executaran

L'Ajuntament de Salt ha millorat el projecte d'asfaltatge inicial del carrer Doctor Castany recollint les aportacions dels veïns. L'actuació preveu ara l'ampliació de les voreres i el soterrament dels creuaments de línies aèries.
Aquesta proposta ja ha estat traslladada als veïns i veïnes de la zona i compta amb un pressupost aproximat de 150.000 euros. Les obres està previst que es posin en marxa durant el segon trimestre de l'any 2020.

La proposta dels serveis tècnics municipals del consistori consisteix a ampliar les voreres fins a 1,80 metres d'amplada per complir la normativa d'accessibilitat, traslladar els embornals i asfaltar el carrer de nou. La millora de la calçada es tornarà a executar després que s'aturessin els treballs que va iniciar l'anterior adjudicatari perquè el resultat no era satisfactori.

L'alcalde de Salt, Jordi Viñas, i el regidor d'Entorn Urbà, Àlex Barceló, s'han reunit aquest dimarts 10 de desembre per explicar el projecte als veïns afectats i durant la trobada es van recollir aportacions i es van consensuar alguns punts que s'incorporaran al projecte executiu.

Barceló explica que "després d'escoltar els veïns i treballar aquestes propostes amb els serveis tècnics, l'actuació que executarem és similar a la que hem dut a terme al carrer Pau Casals durant aquest any 2019".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/120090_lajuntamentde-altmilloraelprojecteda-faltatgedelcarrerdoctorca-tanyampliantle-vorere--2.htm