logo
Imprimir
07-12-2019 | 20:37hs
•+ NOTíCIES

Nova temporada d'espectacles a l'Espai La Pineda de Sant Gregori

La programació també posa en rellevància el teatre amateur, per això, entre abril i maig es trobarà en cartellera de l'Espai la Pineda, la VI Mostra de Teatre Amateur de Sant Gregori amb companyies d'arreu del territori gironí

Obre la programació de Sant Gregori, aquest diumenge 8 de desembre a les 18h, l'espectacle "Una nit molt complicada" de Pepe Vaquero i dirigida per Martí Peraferrer. Una preestrena que es podrà veure en primícia a l'equipament cultural de l'Espai la Pineda.

En total seran set espectacles, sis dels quals estaran dins la programació del cicle Escenaris del Gironès. Una nova aposta per la cultura que fa l'Ajuntament de Sant Gregori oferint teatre, música i espectacles familiars.

De cara 2020 es podran veure "La Partida d'Escacs" amb Jordi Bosch; "La Dona del 600" amb Àngels Gonyalons, Mercè Sampietro, Rosa Vila, Pep Planas i Jordi Banacolocha; "N'hi ha que neixen estrallats" amb Joan Pera; "Que bèstia" amb Tortell Poltrona; "Íntimament Llach" amb Neus Mar i "Akelarre" amb The Feliuettes. Totes les entrades ja estan a la venda.

La programació també posa en rellevància el teatre amateur, per això, entre abril i maig es trobarà en cartellera de l'Espai la Pineda, la VI Mostra de Teatre Amateur de Sant Gregori amb companyies d'arreu del territori gironí.

En conjunt, una nova programació que situa l'Espai la Pineda de Sant Gregori com a punt de referència cultural i per on passen centenars d'espectadors cada temporada.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/119469_novatemporadade-pectacle-ale-pailapinedade-antgregori-2.htm