logo
Imprimir
05-12-2019 | 17:24hs
•BAIX EMPORDà

Comprant en els comerços de Platja d'Aro es pot guanyar un Kia Stonic i milers d'euros en regals

El Gran Sorteig de Nadal té com a Primer Premi un cotxe model Kia Stonic i alhora els milers d'euros en regals

La quarta edició de la campanya de promoció i activitats Cada dia és Nadal a Platja d'Aro, té com a un dels seus màxims exponents el Gran Sorteig de Nadal, una proposta de dinamització comercial que sorteja com a Primer Premi un cotxe model Kia Stonic i alhora els milers d'euros en regals que conté en el seu interior, aportats pels comerços i serveis participants, d'un valor mínim de 50 euros cadascun. També hi ha un Segon Premi d'una bicicleta elèctrica de muntanya acompanyada d'un lot de regals i com a novetat d'enguany es lliuraran setze Tercers Premis configurats alhora per setze lots de regals, augmentant així les possibilitats de ser un dels afortunats. Del 30 de novembre al 4 de gener (fins a les 12 h) tothom major de 18 anys que compri per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar de comerços i serveis adherits a la campanya podrà desar una butlleta amb les seves dades a les urnes distribuïdes en els mateixos establiments.

El vehicle s'exhibeix a la Plaça de l'Ajuntament fins al diumenge 5 de gener de 2020, jornada en què a les 12 del migdia a la Sala d'Actes de l'Ajuntament es farà el sorteig davant notari per desvetllar tant l'afortunat amb el cotxe com dels altres disset premis. Una iniciativa de promoció turística i comercial impulsada per l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro amb el suport de les associacions professionals del municipi: Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró; Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn; S'Agaró-Sant Pol Es Mou Associació d'Empresaris; Associació d'Hotels de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, i la col·laboració d'Emporspeed. Una proposta que en les tres primeres edicions va assolir un gran èxit de participació amb més de 20.000 butlletes l'any 2016, més de 25.000 butlletes l'any 2017 i més de 30.000 l'any passat.

Túnel de llum · Pista de Gel · Platja d'Aro Nadal Shopping
Enguany es consoliden les tres principals novetats estrenades el 2018. La primera, el Túnel de llum de Nadal del carrer Miramar de Platja d'Aro: mesura 60 metres de longitud, 4 d'amplada i 8 d'alçada amb 40 línies de cordons amb 900 punts led, 500 làmpades flash i 25 motius nadalencs i múltiples altaveus per a un espectacle que sincronitza el joc d'il·luminació amb la música de populars cançons d'ABBA, Mariah Carey i David Foster. Es pot veure fins al 6 de gener en cinc sessions divendres i dissabte (18.30 h, 19 h, 19.30 h, 20 h i 20.30 h) i en tres de diumenge a dijous (18.30 h, 19 h i 19.30 h). La segona, la pista de gel de Platja d'Aro instal·lada ara la Plaça dels Estanys (sessions de 30 minuts per 4 euros o d'1 hora per 7 euros -és obligatori l'ús de guanys-) fins al 6 de gener. La pista mesura 20x15 metres, coberta sota una carpa amb capacitat per a 50 patinadors. La tercera, Platja d'Aro Nadal Shopping el cap de setmana 14 i 15 de desembre (11-20.30 h) en un tram de l'avinguda central, una iniciativa de l'Associació d'Empresaris, on en format de fira es podran trobar a peu de carrer regals, alimentació, flors, decoració i gastronomia relacionada amb l'època de Nadal i animació per a totes les edats.

Pessebre Vivent de Castell d'Aro
El Pessebre Vivent de Castell d'Aro es consolida, un any més, com el degà de la modalitat a Catalunya, assolint la seva 61a edició (es va començar a escenificar l'any 1959), i havent-li estat concedida l'any 2011 la Creu de Sant Jordi, el màxim reconeixement que pot rebre una entitat per part de la Generalitat de Catalunya. Es representa el 22, 25, 26, 28 i 29 de desembre i l'1 de gener (19 h) en una única sessió i s'estén pel nucli històric de la vila (declarat Bé Cultural d'Interès Nacional) i la Vall de la Coma. Entrada: 5 euros (general), 4 euros (grups amb reserva prèvia), 3 euros (infants de 4 a 11 anys) o gratuït (infants fins a 3 anys i Club Súper3). Amb l'entrada 3 euros de descompte en la tarifa d'1 hora a la Pista de Gel de Platja d'Aro.

Més de 400 figurants participen en els 52 quadres en un recorregut d'un quilòmetre i mig. Després d'una representació inicial, hi ha diverses escenes bíbliques de l'Antic Testament, i tot seguit, el conjunt d'escenes clàssiques (l'Anunciata dels pastors, els Reis o la cova del Naixement). Però un dels tocs especials i que li donen personalitat pròpia és la representació d'escenes basades en la representació d'oficis artesanals i escenes referents als camps i a la pagesia. L'escenificació és una iniciativa de l'Associació del Pessebre Vivent amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Exposicions de Nadal
Simultàniament a la primera representació, comença el cicle de Nadal al Castell de Benedormiens i a l'Antic Casino de Castell d'Aro amb la mostra del 40è Concurs de diorames, pessebre i composicions nadalenques, que s'hi poden veure fins al 6 de gener. Com és habitual com a complement de les exposicions temporals a la planta superior del castell s'hi podrà veure una selecció de pintura, escultura, fotografia i ceràmica del Fons Municipal d'Art. Dies de visita: 22, 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener (17-21 h), 28 i 29 de desembre i 4 de gener (11-13 h i 17-21 h) i 5 de gener (11-13 h). Accés lliure i gratuït.

Parc Infantil de Nadal · El Mar dels Nens
El Parc Infantil de Nadal de Platja d'Aro El Mar dels Nens, celebra la seva 24a edició consecutiva, del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener (16-20 h) al Palau d'Esports i Congressos. L'accés al recinte inclou un berenar saludable, i tots els infants i joves de 2 a 12 anys poden gaudir de múltiples activitats, tallers, esports, concursos, visita de personatges disfressats i espectacles de màgia, animació, pallassos o titelles. Entrada: 3'50 euros (empadronats) · 6'50 euros (general), i reducció d'1 euro per a famílies nombroses i monoparentals (amb l'entrada 3 euros de descompte en la tarifa d'1 hora a la Pista de Gel de Platja d'Aro).

Cavalcada de Reis
Diumenge 5 de gener és un gran dia per als més menuts amb Campament Reial a la Plaça dels Estanys de Platja d'Aro (11-13.30 h i 16-18 h) on hi haurà haimes reials on lliurar les cartes i el darrer xumet a l'Ambaixador Reial i allers de circ, maquillatge i fanalets. Les Cavalcades seran el mateix dia Platja d'Aro (18 h) i Castell d'Aro (20 h) i un per segon any consecutiu ja no hi haurà cap persona caracteritzada o pintada en el seguici del Rei Baltasar gràcies a la col·laboració de l'Associació Sociocultural Casumaï (Senegal).

Altres propostes
Exposició permanent de diversos elements tradicionals de Nadal, però de gran format i a l'aire lliure: arbre de Nadal i caganer del pessebre a Castell d'Aro; el tió de Nadal i la Bústia Reial a Platja d'Aro i arbre de Nadal al Parc de Sant Ramon de S'Agaró; també festes populars, quines i concerts, propostes solidàries en favor de La Marató de TV3 o tallers infantils de Nadal a la Biblioteca Mercè Rodoreda, animació musical i teatral al carrer¡ i dues sessions d'activitats familiars a la Plaça Sant Pol de S'Agaró per dinamitzar el nucli els diumenges 15 i 22 de desembre (11.30-13.30 h) amb un taller de sorres de colors i animació musical, i xocolatada i caga tió de Nadal, respectivament.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/119259_comprantenel-comerco-deplatjadaroe-potguanyarunkia-tonicimiler-deuro-enregal--2.htm