logo
Imprimir
03-12-2019 | 19:36hs
•CATALUNYA NORD

El Comitè de Solidaritat Catalana de Perpinyà presenta un desembre farcit d'activitats

El dimecres 11 es presentarà un llibre (19h) i es farà un concert (21h), mentre que pel diumenge 15 s'ha organitzat una caminada "pels drets i les llibertats fonamentals"

En els darrers temps, sobretot arran de la sentència del 'procés', l'independentisme s'està mobilitzant amb l'objectiu d'aconseguir el màxim d'adeptes i donar a conèixer la causa. I la Catalunya Nord no n'és una excepció. De fet, una de les entitats més actives és nord-catalana: el Comitè de Solidaritat Catalana de Perpinyà. Durant tot el mes de desembre està previst la celebració d'una sèrie d'activitats de solidaritat amb el moviment independentista.

Una de les més destacades serà la caminada per la Llibertat, 'Catalunya Nord camina pels drets i llibertats fonamentals' que es realitzarà el diumenge 15 de desembre. "Uns 120 batlles nord-catalans han signat el Manifest. Confiem que els vuitanta que falten també s'hi adhereixin", explica el coordinador general del Comitè de Solidaritat Catalana de Perpinyà, Hervé Pi. Durant la caminada, que començarà a les 9 del matí, es completarà el trajecte que uneix els pobles d'Alenyà i Sant Cebrià. "Cada mes volem fer una caminada, i la idea és anar d'un poble que s'ha adherit al Manifest a un altre que encara no ho hagi fet. Un cop allà, exposarem l'escrit i li demanarem la signatura al batlle", assenyala Hervé Pi.

A banda de la caminada, el Comitè de Solidaritat Catalana de Perpinyà també ha organitzat altres iniciatives pel dimecres 11 de desembre. El Casal de Perpinyà acollirà, a partir de les 7 de la tarda, la presentació del llibre "Els Bombers seran sempre nostres". L'acte comptarà amb la presència de Marc Ferrer, Ali Olmos i Carles Savalls, que són els tres autors del llibre. El mateix dia, artistes com Pere Figueres, Pascal Comelade, Roger Cosme Esteve, Gérard Méloux i Sebastià Girard protagonitzaran un concert (21h) en benefici de la Caixa de Solidaritat Catalana pels presoners, exiliats i represaliats. El concert tindrà lloc al Camí del Pas de la Palla (Perpinyà).
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/118814_elcomitede-olidaritatcatalanadeperpinyapre-entaunde-embrefarcitdactivitat--2.htm