logo
Imprimir
03-12-2019 | 09:13hs
•LA SELVA

El Consell Comarcal de la Selva organitza un nou curs d'anglès especialitzat en gestió comercial gratuït per a persones a l'atur

El president del Consell valora molt positivament la tasca que s'està fent des del Consell perquè les persones en situació d'atur es puguin formar i accedeixin al món laboral

El Consell Comarcal de la Selva ofereix un curs d'anglès de gestió comercial de 240 hores, totalment gratuït i dirigit principalment a persones en situació d'atur. També podran accedir-hi persones que estiguin actives, amb un límit de places en aquest cas. El nivell de la formació equival a un preintermedi i els alumnes que superin el curs podran optar a presentar-se a l'examen oficial de Cambridge i obtenir una titulació oficial, també subvencionada.
La data d'inici serà el dimecres 15 de gener fins el 27 de març, de dilluns a divendres de tres quarts de nou del matí a tres quarts de dues del migdia.

Aquelles persones que estiguin interessades només cal que contactin al telèfon 872 973 896 o per correu electrònic a [email protected], departament d'empresa del Consell Comarcal de la Selva.

El Consell aposta per les polítiques de formació i ocupació
El Consell Comarcal de la Selva ha participat en diversos programes de formació i ocupació per tal que aquelles persones que es troben en situació d'atur puguin accedir al món laboral. En els darrers mesos, des del Servei d'Ocupació del Consell s'han posat en marxa diversos programes que han permès donar feina a més d'un centenar de persones.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha manifestat novament la voluntat de continuar treballant en aquesta línia per tal que "la comarca de la Selva sigui un territori d'oportunitats". En aquest sentit, Balliu ha valorat molt positivament la trajectòria del Consell pel que fa a les polítiques d'ocupació i ha assegurat que per al Consell és una prioritat que a la comarca de la Selva la gent es pugui formar i pugui accedir al món laboral.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/118581_elcon-ellcomarcaldela-elvaorganitzaunnoucur-dangle-e-pecialitzatenge-tiocomercialgratuitperaper-one-alatur-2.htm