logo
Imprimir
01-12-2019 | 19:20hs
•ACTUALITAT GIRONA

Tot Nuvis tanca la 27a edició amb 2.800 visitants a Fira de Girona

El saló nupcial observa que 'ha baixat la mitjana d'edat de les parelles interessades a casar-se respecte fa un any'

El saló de referència del sector nupcial a les comarques gironines, Tot Nuvis, ha tancat avui al vespre els tres dies de la 27a edició amb un total de 2.800 visitants, una xifra similar a la del 2018. El saló gironí, que havia arrencat al Palau de Fires el divendres passat dia 29 de novembre amb 70 expositors, ha comprovat que les parelles interessades a formalitzar el seu compromís s'han rejovenit respecte fa un any.
 

Coralí Cunyat, directora de Fira de Girona, ha explicat a la cloenda del Tot Nuvis i segons les enquestes dirigides als visitants que «l'any 2018 vam veure que un 63% dels visitants tenien més de 30 anys, però aquest any hem comprovat que el perfil ha canviat, torna a baixar la mitjana d'edat, s'ha rejovenit i veiem que el 55% tenen menys de 30 anys i que el 70% no tenen fills». La directora de Fira de Girona ha afegit que «la majoria de les parelles que han vingut són per preparar el seu primer casament (85% dels enquestats al Tot Nuvis) i el planifiquen amb un any d'antelació». Cunyat, amb dades en mà, ha afegit que les parelles «busquen més experiències i espectacles als casaments, volen un valor afegit lligat en les noves tendències, com foodtrucks per acompanyar el final de festa».

La directora de Fira de Girona ha destacat que un any més Tot Nuvis s'ha «confirmat» com «el saló de referència de les comarques gironines» i s'ha mostrat satisfeta per «la qualitat en els productes i serveis oferts dels expositors, el sector nupcial s'ha professionalitat els darrers anys, es detecta i s'observa clarament en les empreses participants».

Durant tres dies els visitants han pogut informar-se de les últimes tendències en els vestits, flors, decoració, maquillatge, càtering i joies i han pogut trobar tots els elements i propostes necessàries per organitzar un casament a mida amb l'assessorament directe i personalitzat. Una de les activitats que un cop més ha tingut més bona acceptació entre el públic han estat les tres desfilades de moda nupcial, vestits de festa i rams de núvia de les firmes expositores OdetteSposi, OnixGran Via, Sandra JordàWeddingCenter, Obiols Vintage, SpecialNovias, Flors de Vici i Floristeria Kentia. Les desfilades també han comptat amb la col·laboració de Fortià Perruquers en perruqueria i maquillatge.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/118335_totnuvi-tancala27aedicioamb2800vi-itant-afiradegirona-2.htm