logo
Imprimir
01-12-2019 | 18:33hs
•ESPORTS

Àngel Mullera i Paula Fabregat s'imposen al 19è Cros Vila de Salt

La propera cita del Circuit Gironí de Cros serà diumenge 15 de desembre al Cros de Banyoles

El Pla dels Socs (Salt) ha acollit aquest primer de desembre, la sisena prova del Circuit Gironí de Cros, la penúltima abans de l'any abans del parèntesi nadalenc. La competició, que malgrat que les previsions s'ha disputat en molt bones condicions meteorològiques, ha reunit prop de 500 participants arribats de diversos punts de Catalunya, principalment de la província de Girona.

A la prova absoluta Àngel Mullera i Paula Fabregat han complert amb els pronòstics imposant-se en categoria masculina i femenina respectivament. Com sol ser habitual, la 19a edició de la prova a Salt, ha arrencat amb les curses Sub16, 18 i 20.

En la categoria Sub23, el corredor del GEiEG Abderrahim Ougra ha sumat un nou triomf, el seu quart de la temporada de cros. El migfondista grupista ha destacat des de l'inici, imposant-se amb autoritat per davant d'Isaac Barti (CN Olot) i Sergi Moreno.

En la disciplina absoluta, Àngel Mullera (CA Lloret-la Selva) i Paula Fabregat (AAEE Manel Blancafort) també han dominat les seves proves. En categoria masculina el podi l'han completat l'atleta del CA Mollet Alfred Rodríguez i Miki Hernández, també del Lloret-La Selva.

Un cop més, el moment més especial ha estat el de les proves infantils, especialment en la categoria de 'barrufets'. La propera cita del Circuit Gironí de Cros serà diumenge 15 de desembre al Cros de Banyoles.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/118334_angelmulleraipaulafabregat-impo-enal19ecro-vilade-alt-2.htm