logo
Imprimir
29-11-2019 | 15:17hs
•BAIX EMPORDà

Palamós ha estat present al fòrum International Cruise Summit que aquesta setmana s'ha celebrat a Madrid

Aquest fòrum compta cada any amb uns 400 professionals nacionals i internacionals, i esdevé un dels principals fòrums de debat global sobre la indústria de creuers mundial.

Dimecres i dijous d'aquesta setmana (27 i 28 novembre) la ciutat de Madrid ha acollit una nova edició del fòrum de creuers "International Cruise Summit" reunint, un any més, uns 400 professionals nacionals i internacionals d'aquest sector turístic entre directius i executius de navilieres, autoritats portuàries, representants de destins turístics, turoperadors d'excursions, consignataris, agents de viatges, proveïdors i altres experts del sector.

Palamós ha estat present a Madrid sota la marca "Costa Brava Cruise Ports", i com a principal destí d'aquest turisme al litoral gironí. La regidora de Turisme de l'Ajuntament de Palamós i la cap d'aquesta àrea municipal, han participat en les diverses sessions que s'han organitzat, juntament amb representants de Ports de la Generalitat i del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona.

L'International Cruise Summit és un fòrum de debat global sobre la indústria de creuers mundial, un sector que genera més de 1.300 milions d'euros a Espanya, sent una de les forces motrius de la indústria turística. Durant els dos dies d'activitat s'han organitzat diverses ponències amb la participació de les principals companyies de creuers del món i on s'ha posat de manifest els nous reptes que s'han d'afrontar des dels ports i les destinacions, com l'augment dels impostos turístics, el sobre-turisme o les emissions.

Enguany el port de Palamós ha rebut 54.000 passatgers de creuer, i un total de 45 escales. Aquestes dades refermen i impulsen el lideratge del port palamosí en matèria de creuers a la Costa Brava i li donen projecció internacional en aquest mercat. La temporada 2019 es va iniciar l'abril i va finalitzar el passat octubre. La major afluència de creuers es va situar el mes de maig amb 10 escales, seguit pels mesos de juny, agost, setembre i octubre, amb 7 escales cadascun, i l'abril i el juliol amb 4 escales per mes.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/118128_palamo-hae-tatpre-entalforuminternationalcrui-e-ummitqueaque-ta-etmana-hacelebratamadrid-2.htm