logo
Imprimir
29-11-2019 | 09:48hs
•LA SELVA

El Consell Comarcal de la Selva i l'Ajuntament de Lloret de Mar organitzen una jornada sobre l'economia circular

El taller anirà a càrrec de Neus Agulló, formadora i periodista especialitzada en economia circular

El Consell Comarcal de la Selva i l'Ajuntament de Lloret organitzen una jornada sobre economia circular. El taller de formació, que porta per títol "L'economia circular: del residu al recurs", anirà a càrrec de Neus Agulló, formadora i periodista especialitzada en economia circular.

La sessió de Lloret pretén dotar tots els assistents d'uns coneixements mínims sobre economia circular. Per a les empreses i negocis, l'economia circular és un concepte en què el benestar econòmic i la preservació del planeta van a l'una. Destaca l'estalvi de despeses en matèries primeres i en productes finals respectant el medi ambient.

També és parlarà de les iniciatives de col·laboració social i empresarial per convertir la producció lineal en circular i els casos d'èxit en circularitat en el cas d'empreses circulars, comerços i hostaleria.

La sessió es farà aquest divendres, 29 de novembre, al Centre Cívic El Rieral de Lloret de Mar, de dos quarts de tres del migdia a dos quarts de cinc de la tarda. Aquesta és la primera vegada que s'organitza una jornada d'aquestes característiques a la comarca de la Selva. El seminari és gratuït i les places són limitades.

Aquelles persones que estiguin interessades a apuntar-s'hi cal que s'adrecin al Servei d'Ocupació Municipal de Lloret o bé s'apuntin a través d'un correu electrònic som@lloret.cat o al telèfon és 972349715.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/117977_elcon-ellcomarcaldela-elvailajuntamentdelloretdemarorganitzenunajornada-obreleconomiacircular-2.htm