logo
Imprimir
25-11-2019 | 14:30hs
•BAIX EMPORDà

Palamós serà escenari de gravació de la segona temporada de la sèrie 'Hache' de Netflix

La plataforma en streaming Netflix va estrenar 'Hache' aquest mes de novembre i ja està treballant en el rodatge de la segona temporada que s'estrenarà a principis de 2020

Palamós serà un dels principals escenaris de rodatge de la segona temporada de la sèrie 'Hache', que la productora Weekend Studio rodarà per a la plataforma en streaming Netflix.

Les escenes seran gravades al municipi de Palamós en una finca privada ubicada al paratge de Castell i, per a la realització d'aquestes, es busquen figurants de la zona que vulguin participar-hi.

El proper dissabte 7 de desembre, la productora té prevista la realització d'un càsting per a omplir les escenes de la sèrie amb figurants. En el càsting, que és adreçat a persones d'entre 16 i 70 anys, es valorarà la formació teatral, amateur o professional, així com saber tocar instruments i ballar.

Les persones que hi vulguin participar s'hauran d'adreçar el mateix dissabte 7 de desembre de 10 a 18 h al Punt Jove Palamós, carrer Santa Marta, 6, i portar una còpia del DNI, el número d'afiliació de la Seguretat Social i un número de compte bancari. Totes les persones que passin el càsting participaran al rodatge de manera remunerada.

Hache, la sèrie
'Hache' és una sèrie original ambientada en la Barcelona dels anys seixanta inspirada en fets reals i protagonitzada per Ariadna Ugarte, coneguda per produccions com Julieta, Palmeras en la nieve, La Señora o El tiempo entre costuras, creada i escrita per Verónica Fernández, que ha treballat en projectes com Cuéntame, El Comisario, El Príncipe o Velvet Colección, que es va estrenar de forma global aquest mes de novembre de 2019.

La sèrie explica la història d'Helena Olalla, Hache, catapultada a la prefectura del tràfic d'heroïna en la Barcelona dels seixanta com a hereva al capdavant de l'organització criminal que liderava el narcotraficant, Malpica.

 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/117232_palamo-erae-cenaridegravaciodela-egonatemporadadela-eriehachedenetflix-1.htm