logo
Imprimir
25-11-2019 | 09:12hs
•LA SELVA

El Consell Comarcal de la Selva organitza una jornada amb motiu del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

La Taula de Testimonis serà un dels moments més emotius de la sessió

El Consell Comarcal de la Selva commemorarà el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones aquest dilluns 25 de novembre en una jornada que inaugurarà la consellera d'Igualtat, Anna Belén López Soto. Aquest acte té com a objectiu mostrar el compromís i la implicació de tots els agents socials i els ciutadans a través d'un treball conjunt per avançar cap a escenaris que propiciïn una Catalunya lliure de violència envers les dones.

Després de la sessió inaugural, que comptarà també amb la participació d'Ester Mas, la psicòloga del SIAD de la Selva, i Joan Busquets, el Cap del departament d'Atenció a les Persones, tindrà lloc una conferència que porta per títol: "Com ens cuidem? La cura entre professionals en el marc del treball amb violència de gènere", a càrrec de les psicòlogues i terapeutes Gestalt, Marta Jaume i Tina Gubau. Després de la pausa es farà una xerrada que parlarà sobre "Els grups de dones a la Selva",i anirà a càrrec de les psicòlogues i exalumnes de pràcticum de psicologia del SIAD de la Selva, Patrícia Vieites i Belén Vidal.

Seguidament hi haurà un taller que tractarà de "L'empremta emocional de la violència envers les dones" a càrrec de les treballadores socials del Consell Comarcal de la Selva, Lídia Vázquez, Rosalia Garcia i Núria Díaz. Amb tot, un dels actes més emotius del matí és la Taula de Testimonis on hi participen Testimonis de violència de gènere de la comarca de la Selva i comptem durant la seva intervenció amb la responsable del SIAD de la Selva, l'Ester Mas.

La cloenda de la jornada matinal anirà a càrrec del president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, que serà l'encarregat de fer la lectura del manifest.

Tots els actes del matí de la jornada se celebraran a la sala d'actes del Consell Comarcal de la Selva.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/117069_elcon-ellcomarcaldela-elvaorganitzaunajornadaambmotiudeldiainternacionalperaleliminaciodelaviolenciaenver-le-done--1.htm