logo
Imprimir
23-11-2019 | 14:51hs
•POLíTICA

ERC de Blanes renova l'executiva local amb una aposta pel feminisme i la defensa dels drets civils i socials

Albert Sanz continuarà presidint el partit blanenc, amb una estructura paritària i oberta a les aportacions de la ciutadania

L'assemblea de militants de la secció local d'ERC de Blanes ha renovat aquest dissabte l'executiva local. La secció local, que continuarà presidint Albert Sanz, ha renovat l'estructura pels pròxims quatre anys amb una aposta per potenciar el feminisme, la lluita pels drets civils i socials i les polítiques relacionades amb el medi ambient, la cultura o l'educació.

La nova executiva republicana, integrada per sis homes i sis dones, encara el mandat "amb la ferma voluntat de consolidar ERC com a partit hegemònic de Blanes de l'esquerra i l'independentisme". Mantindrà l'estructura participativa oberta a la ciutadania amb una assemblea de temes locals per rebre aportacions dels veïns, siguin o no militants.

També es planteja créixer i reforça l'organització per encarar el govern municipal, amb dotze responsabilitats i nous objectius parcials per cada secretaria, ja que se n'han creat de noves, com la de nova ciutadania o la d'afers socials.

Així, aquest migdia, després que l'executiva sortint hagi fet balanç, els militants han escollit l'executiva fins al 2023.

Albert Sanz continuarà com a president del partit a Blanes i Olga López ocuparà la vicepresidència, a més de ser la portaveu del grup municipal. Mariona Bargalló i Manel Aguilar seran els secretaris d'Organització i Finances, respectivament i Eloi de San Martín, el d'Imatge i Comunicació.

La secretària de la Dona, Salut i LGTBIQ serà Mònica Santolària; el de Política Municipal, Juan José Gálvez i el de Relacions laborals, nova ciutadania i afers socials, Carlos Caballero.

Carlos Garzón estarà al capdavant de les JERC i Cristina Paz de la secretaria d'Entitats Locals. La secretària de Drets dels animals i Medi Ambient serà Mònica Vall·llosada i la de Cultura i Educació Èlia Martínez.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/116957_ercdeblane-renovalexecutivalocalambunaapo-tapelfemini-meiladefen-adel-dret-civil-i-ocial--1.htm