logo
Imprimir
21-11-2019 | 18:41hs
•TARRAGONA

L'oficina Store Rambla Nova de CaixaBank acull una xerrada i entrenament per a aficionats al running de la mà de l'atleta Reyes Estévez

Reyes Estévez ofereix una sessió teòrica amb consells sobre la iniciació al running i, posteriorment, dirigeix un entrenament tècnic amb una quinzena d'atletes al tram inicial de la Rambla Nova de Tarragona

L'oficina Store Rambla Nova de CaixaBank a Tarragona va acollir ahir a la tarda una xerrada i entrenament per a aficionats al running de la mà del medallista espanyol, Reyes Estévez. Estévez, bronze en la prova de 1.500 metres a Atenes (1997) i Sevilla (1999), va impartir una sessió teòrica sobre la iniciació al running i va aconsellar a una trentena de corredors aficionats sobre les qüestions més determinants a l'hora d'acabar amb èxit una cursa.

La xerrada s'emmarca en la celebració de la Mitja Marató de Tarragona que tindrà lloc aquest proper diumenge, de la qual CaixaBank n'és patrocinador principal, i que molts dels assistents a la ponència tenen previst córrer. Després de la xerrada, en la qual els assistents van poder compartir les seves inquietuds i dubtes, els runners van realitzar un entrenament de 60 minuts, dirigit per Reyes Estevez. El grup, format per una trentena de corredors, va fer un entrenament de tecnificació al tram inicial de la Rambla Nova, durant el qual van dur a terme exercicis tècnics i estiraments amb l'objectiu de millorar la tècnica de carrera.

Xerrades DialogA a les oficines Store de CaixaBank

La presència de l'exatleta barceloní va tenir lloc en el marc de les xerrades DialogA que acullen les oficines Store de CaixaBank. Es tracta d'una sèrie de xerrades i tallers d'interès, impartits per experts de primer nivell i oberts al públic de manera gratuïta. El seu format dinàmic permet la interacció entre els clients i els ponents, ja que es conceben com una proposta on els assistents tinguin la possibilitat de dialogar i plantejar dubtes sobre els temes tractats, en un ambient còmode i distès. Estan enfocades als diferents segments de clients, amb temàtiques diverses, actuals i molt interessants.

Tota la informació al detall és accessible a la web de DialogA (https://dialoga.lacaixa.es/llistat (on els clients poden gestionar la seva plaça i rebre notificacions sobre els actes als quals s'inscriguin).

CaixaBank i el running com a eix vertebrador dels valors saludables

Mitjançant el patrocini, CaixaBank fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. Per això, l'entitat financera manté la seva aposta per les proves populars atlètiques més representatives a nivell nacional amb les que comparteix valors com l'esforç, l'esperit de superació, la perseverança i el treball en equip.

L'entitat ha patrocinat 47 curses populars a Espanya en el darrer any, sempre en col·laboració amb el territori d'influència. Amb el suport a aquestes curses populars, CaixaBank també genera entre els seus empleats un orgull de pertinença i el foment d'uns hàbits saludables als que ja s'han adscrit més d'11.000 empleats.

Al mateix temps, aquesta implicació amb l'esport de l'entitat s'ha materialitzat en la formació de l'esport que també formen part de la cultura de CaixaBank.

 
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/116749_loficina-toreramblanovadecaixabankacullunaxerradaientrenamentperaaficionat-alrunningdelamadelatletareye-e-tevez-1.htm