logo
Imprimir
21-11-2019 | 18:17hs
•LA GARROTXA

L'alcaldessa de Sant Joan les Fonts, Maria Vidal, nova presidenta de Turisme Garrotxa

L'ens público-privat Turisme Garrotxa ha escollit a l'alcaldessa de Sant Joan les Fonts, Maria Vidal, com a nova presidenta

Maria Vidal és la consellera comarcal de turisme i ara es posa al capdavant d'aquest ens que potencia el turisme a la comarca. Prèviament a la seva entrada a l'alcaldia, Vidal era la tècnica responsable de promoció turística de Sant Joan les Fonts. A la junta l'acompanyen Gerard Xifra com a vicepresident, el tresorer és Marc Puig i la secretària Bàrbara Asencio mentre que els vocals són Xavier Puig, Lluís Pujiula, Estanis Vayreda, Conxa Jufresa, Mariona Martí, Francesc Coll, Werner Estellé i Isabel Morera.

Vidal, que ja és la primera dona alcaldessa de Sant Joan les Fonts, també serà la primera presidenta de Turisme Garrotxa des de la seva creació el 1996. Substitueix en el càrrec a Eduard Llorà, alcalde de les Planes, que hi ha estat els darrers 8 anys. La junta de Turisme Garrotxa l'integren 12 membres, sis del sector públic i sis del sector privat.

Maria Vidal ha destacat que vol preservar el model de col·laboració publicoprivada de Turisme Garrotxa. També ha remarcat que durant el mandat que ara comença vol continuar treballant per mantenir el consens entre els sectors públic i privat del turisme a la nostra comarca, actualitzar la cartera de serveis per als associats de l'entitat, tant públics com privats, vetllar pel finançament de l'associació i continuar apostant per un model de desenvolupament basat en la Carta Europea de Turisme Sostenible.

 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/116742_lalcalde-ade-antjoanle-font-mariavidalnovapre-identadeturi-megarrotxa-2.htm