logo
Imprimir
19-11-2019 | 14:37hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Premi per a l'aplicació de digitalització del comerç d'Olot

El premi del públic a la millor iniciativa en l'administració local, l'AENTEG vol distingir a l'administració pública de les comarques gironines que amb actuacions, projectes o iniciatives més ha contribuït en el desenvolupament de les noves tecnologies al servei de la ciutadania

L'Ajuntament d'Olot ha obtingut un dels Premis E-TECH 2019. L'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG) ha entregat el premi del públic a la millor iniciativa en l'administració local a la posada en marxa de l'aplicació Dopuo de digitalització del comerç local. La regidora d'Empresa i Comerç, Gemma Canalias, i Alex Lagares, CEO de Dopuo, han recollit el guardó en un acte que ha tingut lloc aquest dilluns 18 de novembre a l'Auditori Josep Irla de Girona.

El premi del públic a la millor iniciativa en l'administració local, l'AENTEG vol distingir a l'administració pública de les comarques gironines que amb actuacions, projectes o iniciatives més ha contribuït en el desenvolupament de les noves tecnologies al servei de la ciutadania.

L'aplicació Dopuo permet als usuaris filtrar els productes o serveis de la ciutat, parlar amb els negocis a través de Xat i entrar dins d'un programa de puntuació on obtindrà beneficis en funció del número de negocis que visiti, per recompensar-li el seu consum responsable i de proximitat.

L'Ajuntament d'Olot, a través de DinàmiG, i l'empresa olotina Dopuo amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants han iniciat una campanya de digitalització dels comerços i negocis locals d'Olot per promoure el comerç de proximitat i millorar la connectivitat entre els ciutadans, turistes i comerços a través de l'aplicació mòbil. Actualment, ja hi ha 65 comerços i negocis a Dopuo. L'aplicació ja està funcionament i hi ha en marxa una campanya conjunta perquè la gent utilitzi l'aplicació com a mètode freqüent de cerca d'informació de productes i serveis locals, mètode de comunicació i "targeta" de fidelització local.

L'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG) és una associació professional d'empresaris dedicats a activitats relacionades amb les noves tecnologies de la informació i la comunicació.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/116233_premiperalaplicaciodedigitalitzaciodelcomercdolot-1.htm