logo
Imprimir
18-11-2019 | 16:38hs
•LLEIDA

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Tàrrega renoven l'acord per incrementar la competitivitat de les empreses

El president de la Cambra de Comerç de Tàrrega i el director territorial de CaixaBank a Catalunya col·laboraran en la formació dels empresaris i empresàries de la comarca de l'Urgell

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Tàrrega han renovat el seu acord de col·laboració per a millorar la competitivitat de les empreses a través de l'assessorament i la formació dels emprenedors.

El conveni, signat pel president de la Cambra de Tàrrega, Carles Giribet, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, inclou cursos per a la formació del personal responsable del departament de comerç internacional, així com jornades i dinars de treball per exposar diferents novetats que vagin sorgint en el món empresarial i que aportin uns coneixements que són del tot necessaris per als empresaris i els seus treballadors.

Durant la signatura, el president de la Cambra de Comerç de Tàrrega, Carles Giribet, ha agraït el suport de CaixaBank que incideix en una de les principals línies estratègiques de la corporació com és la internacionalització. El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha reiterat el suport de l'entitat financera a la cambra targarina i a les empreses del territori.

CaixaBank, al costat de les empreses

CaixaBank posa a disposició de les empreses de Ponent dos centres especialitzats, ubicats a Tàrrega i Lleida, que s'ocupen de la gestió integral de les empreses, a les quals ofereix una proposta de valor única i diferenciada.

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 125 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/115980_caixabankilacambradecomercdetarregarenovenlacordperincrementarlacompetitivitatdele-empre-e--1.htm