logo
Imprimir
16-11-2019 | 09:50hs
•+ NOTíCIES

La Fira del Pa i de la Xocolata de Sant Gregori renova el cartell

Després de tretze edicions s'ha renovat la cara del nen que havia sortit al cartell en gairabé totes les edicions anteriors

En aquesta 13a edició l'organització, formada per l'Ajuntament de Sant Gregori i l'Associació de Comerciants i Empresaris de Sant Gregori i Vall de Llémena, han decidit fer un sorteig entre els nens i les nenes de l'Escola Agustí Gifre de Sant Gregori que van mostrar el seu interés en ser la imatge del nou cartell. D'aquí en va sortir l'Adrià Puigdevall Edo que és la imatge de 2019.
L'any vinent es tornarà a fer un nou sorteig i es preveu seguir amb aquest format en els propers anys. La imatge d'un nen o nena sempre ha anat associada al caire familiar que pren la Fira del Pa i de la Xocolata amb els tallers, jocs, activitats i espectacles.

El reconegut xef pastisser Jordi Roca, veí de la població, també dona suport i anima a participar en aquest dolç esdeveniment que es centra en els productes de pa, xocolata i tot tipus de dolços.

La Fira del Pa i de la Xocolata es celebra aquest diumenge 17 de novembre durant tot el dia i es pot trobar tota la programació a www.santgregori.cat




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/115593_lafiradelpaidelaxocolatade-antgregorirenovaelcartell-1.htm