logo
Imprimir
15-11-2019 | 19:30hs
•BAIX EMPORDà

Palamós rep el reconeixement pel treball realitzat en la recollida selectiva del vidre

L'entitat Ecovidrio ha premiat la tasca d'un municipi que ha aconseguit recollir fins a 290 tones de vidre només durant el període l'estiu

Fa temps que l'Ajuntament de Palamós vol conscienciar als seus ciutadans de la necessitat de reciclar i per conseqüència, de tenir cura del medi ambient. I sembla que el missatge ha quedat interioritzat., ja que Palamós ha estat guardonat en els premis Bandera Verda, un premi que distingeix les poblacions catalanes que realitzen més esforços en matèria de reciclatge. El regidor de Medi Ambient, Xavier Lloveras, va rebre el guardó de mà del director de l'Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost; i del director General d'Ecovidrio, José Manuel Núñez Lagos.

Palamós ha esdevingut el tercer municipi de Catalunya amb un increment de recollida de vidre més important, només superat per dos indrets de la Costa Brava: Tossa de Mar i Pals. En total, Palamós ha recollit selectivament, i només durant el període estival, fins a 298.980 kg de vidre, és a dir, més de 290 tones. La fita és el resultat, exclusivament, de la recollida comercial porta a porta que es realitza als establiments del poble, que enguany ha incrementat el seu percentatge en un 15% respecte a l'any passat.

El guardó entregat ahir a Girona no només ha valorat l'increment en volum i qualitat de la recollida del vidre. També s'ha tingut en compte l'increment dels nous establiments d'hostaleria del municipi que s'han sumat al circuit de recollida de vidre, així com les campanyes de conscienciació realitzades. Sense cap mena de dubte, un premi que reforça el missatge transmès pel consistori palamosí.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/115580_palamo-repelreconeixementpeltreballrealitzatenlarecollida-electivadelvidre-1.htm