logo
Imprimir
14-11-2019 | 14:13hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

El festival d'electrònica i arts visuals, 'Nibiru' tornarà a Olot el 23 de novembre

12 artistes oferiran música electrònica avançada, arts visuals, mapping, i projeccions interactives i multimèdia

Per segon any consecutiu, Olot acollirà la Mostra d'Art Avançada 'Nibiru', un esdeveniment que tindrà lloc el pròxim 23 de novembre a la Zona Firal. La jornada, que comptarà amb la presència de 12 artistes, es distribuirà en tres franges horàries: de 12h a 18h (Vermut Electrònic), de 18h a 21h (Tarda Synth) i de 23h a 03h (Nit Avançada). Totes les activitats seran gratuïtes excepte les que s'inclouen dins la Nit Avançada.

Les persones que assisteixin al festival d'electrònica i arts visuals, 'Nibiru' podran gaudir de 8 actuacions musicals LIVE SETS, de 2 DJ SETS i de 2 instal·lacions visuals interactives. Dit d'una altra manera, la capital de la Garrotxa serà el centre neuràlgic de la millor música electrònica avançada, arts visuals, mapping, i projeccions interactives i multimèdia.

Artistes de renom

Els amants de l'electrònica i les arts visuals tenen una cita amb 'Nibiru'. El 23 de novembre serà una oportunitat única per assistir a les actuacions d'artistes de referència com el gal·lès Rob Clouth, Dj Rosario, Primate i Nat. A més, també cal destacar la presència de Playmodes, Balago, Jansky, Neur(o)n, Algorave i Broken Manifiesto. Finalment, el festival 'Nibiru' oferirà projeccions i mapping de la mà dels artistes Maquinitas i Altered Loopz.

Fora de la programació oficial, també 'Nibiru' comptarà amb un mapping anomenat "Dual Laser Spyrograph Interactive" (Albert Callejo) i la "Porta interestel·lar" (Penao i Vj Hèctor).

La majoria de les activitats es portaran a terme a la Sala Municipal de concerts El Torín, mentre que els espectacles inclosos dins del Vermut Electrònic es realitzaran a la plaça 1 d'Octubre. En aquest punt, els visitants tindran a la seva disposició una zona de foodtrucks, servei de barra, i Infopoint (venda de merchandising).

Avantguardistes i experimentals

Nibiru, Mostra d'Art Avançada és una associació sense ànim de lucre nascuda el 2017 amb l'objectiu principal de reintroduir la cultura avantguardista, contemporània i experimental a través de la música electrònica i les arts visuals.

En definitiva, 'Nibiru' neix de la inquietud d'un col·lectiu de persones que volen mostrar aquestes habilitats i coneixements com a forma d'experimentació en directe. I fruit de l'entusiasme dels seus creadors (Lili Guerrero, Albert Tresserras, Mar Estartús, Pere Parramón i Aleix Cortés), la ciutat d'Olot tornarà a ser un referent de l'electrònica i les arts visuals.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/115480_elfe-tivaldelectronicaiart-vi-ual-nibirutornaraaolotel23denovembre-1.htm