logo
Imprimir
13-11-2019 | 17:02hs
•POLíTICA

El PSC de Salt presenta una moció per condemnar els fets violents dels manifestants desallotjats de l'AP7 al municipi

Els socialistes denuncien l'absència de l'alcalde durant l'episodi i la falta de lideratge de l'equip de govern, que se n'ha fet càrrec de la situació tard i malament

El portaveu dels socialistes saltencs, Joan Martín, ha entrat per registre de l'Ajuntament una moció d'urgència en nom del grup municipal socialista per condemnar els fets ocorreguts avui al municipi que es debatrà al ple de dilluns. "Després de ser desallotjats de l'AP-7 pels mossos, els manifestants s'han dirigit al centre de Salt on han fet i provocat incidents de consideració. Mentre això passava l'alcalde no ha mostrat cap interès per fer-se càrrec de la situació" ha explicat Martín.

El regidor socialista ha demanat que es pugui debatre la moció al ple ordinari de dilluns vinent i es condemnin els fets i les destrosses que ha patit el municipi, i també es valori l'actuació del govern municipal. "Els socialistes volem condemnar aquest tipus d'actuacions, que en cap cas representen a tot l'independentisme i que no ajuden a la convivència entre catalans" ha explicat Joan Martín.

Martín, que ha estat des de l'inici dels fets a peu de canó, ha trobat a faltar que "hi hagi una condemna per part de l'equip de govern, al contrari, la connivència i la falta de lideratge ha estat evident". Martín explica que ha trucat a l'alcalde i que no tenia coneixement de res, i que després de molta estona han aparegut el regidor Barceló i el cap de gabinet d'alcaldia (càrrec eventual no polític) quan la situació ja començava a normalitzar-se.

El cap de l'oposició de Salt ha demanat a l'equip de govern que "amb la mateixa celeritat que ahir van estar donant suport als acampats a l'AP-7, es dirigeixin a governar la ciutat i condemnar els aldarulls provocats per alguns manifestants". El portaveu dels socialistes ha explicat també que "de nou la seu del PSC a Salt ha patit la visita dels intolerants i han enganxat cartells i fet pintades acusant-nos de feixistes".
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/115271_elp-cde-altpre-entaunamociopercondemnarel-fet-violent-del-manife-tant-de-allotjat-delap7almunicipi-1.htm