logo
Imprimir
13-11-2019 | 16:49hs
•NOTICIAS 24HS

José Antonio Madrigal arriba a Barcelona per ensenyar-te a invertir en borsa

La formació que ofereix aquest expert del mercat borsari va més enllà d'un simple curs, ja que li atorgarà als alumnes les eines necessàries per aconseguir un negoci rendible en la borsa

Per convertir-se en un veritable i reeixit inversor en el mercat borsari, són molts els aspectes que s'han de considerar i les estratègies que s'apliquen de forma intel·ligent, les quals s'aprenen en teoria, però sobretot durant la pràctica, I aquest precisament és el principal objectiu de el curs que ofereix el gestor de fons i creador de Eurekers, José Antonio Madrigal.

D'aquesta manera, les persones que estiguin interessades a invertir en borsa, independentment no tinguin coneixement sobre el tema o ja compten amb una formació i experiència prèvia, tindran l'oportunitat de convertir-se en el seu propi assessor a través d'aquest interessant curs que es durà a terme a Barcelona entre els dies 14 i 15 de desembre.

La formació que ofereix aquest expert del mercat borsari va més enllà d'un simple curs, ja que li atorgarà als alumnes les eines necessàries per aconseguir un negoci rendible en la borsa.

La millor opció per convertir-se en un expert del mercat borsari

Quan es tracta d'aprendre a invertir en borsa, el millor és comptar amb un aliat formatiu de qualitat com Eurekers, el qual està conformat per la major comunitat d'inversors d'Europa i té com a creador a aquest extraordinari gestor de fons, José Antonio Madrigal. Si vols sabes més, registra't  per començar a realitzar inversions en aquest important mercat des d'una perspectiva lògica.

Aquest curs té un contingut molt interessant, el qual inclou psicologia de la inversió, gestió del risc per operació i de cartera global, ús correcte de stops, inversió màxima i mínima per operació, barres envoltants i selecció dels millors valors.

Així mateix, els alumnes aprendran el mètode d'inversió particular de Eurekers i les seves estratègies, així com les eines més efectives per a una inversió rendible. També la rapidesa de l'ona és un altre dels aprenentatges importants d'aquest curs, perquè els inversors coneixeràn amb precisió el seu comportament.

¿Quins són els principals objectius que persegueix aquest curs?

En primer lloc, el principal propòsit d'aquesta formació és aprendre a invertir en borsa. No obstant això, els inversors que s'han preparat amb Eurekers es converteixen en experts dins de l'mercat borsari, perquè no només s'amplien els coneixements, sinó també s'aprèn a controlar els impulsos de la ment, s'aconsegueix saber en quins valors invertir i en quins no, es controlen els riscos d'una forma efectiva, es detecten les males carteres d'inversió i les persones es converteixen en persones autosuficients en aquest important mercat.

Aquest mètode que ha desenvolupat el gestor financer José Antonio Madrigal, ha permès que al voltant de 20.000 inversors de tot el món tinguin gran rendibilitat amb aquest negoci.

¿Què es necessita per invertir en borsa?

D'acord amb la metodologia implementada per aquest grandiós assessor financer, invertir en borsa és una mica menys emocional i més metòdic, d'açí la importància d'aquests cursos formatius que faciliten els recursos necessaris per triomfar en la inversió borsària.

Així que, en primer lloc, la recomanació és invertir del que sobra, aconseguir un bon broker i desenvolupar la metodologia correcta. De la mateixa manera, una altre dels suggeriments dels experts és no buscar diners prestats per realitzar aquesta acció.

Pel que fa a la quantitat de diners, es diu que es pot invertir poc, però la veritat és que no és molt rendible operar amb menys de 3000 euros, ja que hi ha una sèrie de pagaments d'impostos amb els quals han de complir els inversors.

Recomanacions importants

¿Quina és la rendibilitat d'invertir en borsa?

Realment el benefici és multiplicar els estalvis per augmentar els ingressos, per això és necessari desenvolupar un mètode teòric pràctic efectiu si es vol assolir l'èxit en aquest negoci. També és destacable que invertir en el mercat borsari pot generar rendibilitats d'entre un 5%, 10% i fins a 35% en comparació amb altres inversions.

I d'acord amb l'expert José Antonio Madrigal, invertir en borsa contribueix a formar millors persones, ja que es fomenten valors i s'aprèn a controlar la ment i els impulsos de manera excepcional.

Així que formar part d'aquest curs de Eurekers, és una excel·lent oportunitat per integrar-se a l'equip d'inversors guanyadors del mercat borsari.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/115265_jo-eantoniomadrigalarribaabarcelonaperen-enyar-teainvertirenbor-a-2.htm